IBM Storwize V7000 Unified - Középkategóriás tároló rendszer

IBM Storewize V7000 UnifiedAz IBMŸ StorwizeŸ V7000 Unified virtualizált tárolási rendszer, amelyet arra terveztek, hogy egy tárolási rendszerbe konszolidálja a tömb és fájl munkaterheléseket az egyszerűbb kezelés, a költségcsökkentés, a kiválóan méretezhető kapacitás, a teljesítmény és a magas szintű rendelkezésre állásérdekében. Az IBM Storwize V7000 Unified Storage emellett fejlettebb hatékonyságot és rugalmasságot is kínál a félvezetős lemezegységes (SSD) optimalizálásnak, a kis helyigényű kialakításnak, valamint annak a lehetőségnek köszönhetően, hogy a meglevő tárolórendszerből üzemszünet nélkül költöztethetők át az adatok. A rendszer képes a meglevő lemezes rendszerek virtualizálására és újrahasznosítására, nagyobb potenciális befektetésmegtérülést kínálva.
 
Az IBM Pureflex Systems, az IBM szakértői számítási rendszerek új családja, integrálja a Power Systems és a System x architektúrák szerver, tárolási, hálózati és felügyeleti rendszereit. Az IBM Storwize V7000 tárolási rendszerek, a PureFlex rendszerekkel integrálva, egyszerű használhatóságot kínálnak és lehetővé teszik a gyors telepítést. A PureFlex Systems részeként a Storwize V7000 a nagy hatékonyságú, nagy teljesítményű, következő generációs információs infrastruktúra részévé válhat.
 
A tárkezelés területén napjaink egyik nagy kihívása az egyre növekvő összetettség és a robbanásszerű adatmennyiség-növekedés ördögi körének megtörése. A tárterület vásárlásának és kezelésének korábbi módszerei mára kezdik elveszíteni hatékonyságukat. A korlátozott erőforrások miatt – beleértve ebbe mind a fizikai tárolási, mind az emberi erőforrásokat –, az IT-szervezeteknek gyors lépéseket kell tenniük infrastruktúrájuk optimalizálására és egyszerűsítésére. Az összetettség és az erőforrásigény növekedése hosszú távon egyre komolyabb problémává válik.
 
A kis és közepes méretű szervezeteknél is jelentkezhetnek bizonyos nehézséget okozó feladatok, például az üzemszünettel járó költöztetések, a többrétegű tárolás rendszerbe állításának nehézségei, az, hogy a tárhelyet nem lehet megosztani a szerverek között, a szerver és tárkezelési eszközök közti átjárás hiánya miatt fellépő termelékenyégcsökkenés/költségnövekedés, valamint az, hogy nem tudják a kiadások, az erőforrások és a funkciók optimalizálásának eszközeként használni a virtualizált tárolást.
 
A fenti feladatok megoldására, és hogy a vállalkozások számára lehetővé váljon a reagálás a gyors piaci változásokra, az IBMŸ StorwizeŸ V7000 Unified a virtualizált szerverkörnyezeteket kiegészítő virtualizált tárolási rendszert biztosít, amely olyan páratlan teljesítményt, rendelkezésre állást, fejlett funkciókat és kiválóan méretezhető kapacitást nyújt, amelyhez hasonlót eddig nem kínáltak a középgépes lemezrendszerek. A Storwize V7000 Unified nagy teljesítményű középgépes lemezrendszer, amelynek a tervezésénél az egyszerű használhatóságot tartották szem előtt, valamint azt, hogy lehetővé tegye a kiegészítő erőforrások nélküli gyors telepítést. A Storwize V7000 Unified egy tárolási rendszerbe konszolidálja a tömb és fájl munkaterheléseket az egyszerűbb kezelés és a költségcsökkentés érdekében. A Storwize V7000 rendszerek a csak tömbös munkaterhelésekhez is elérhetők. A Storwize V7000 Unified virtualizált tár, amely fejlettebb hatékonyságot és rugalmasságot kínál a félvezetős lemezegységes (SSD) optimalizálásnak és a kis helyigényű kialakításnak köszönhetően. A Storwize V7000 Unified fejlett funkciói emellett az adatok üzemszünet nélküli költöztetését is lehetővé teszik a meglevő tárhelyről, egyszerűsítik a megvalósítást, és minimalizálják a szolgáltatáskiesést a felhasználók számára. Mindezeken túl a Storwize V7000 Unified lehetővé teszi a meglevő lemezrendszerek virtualizálását és újrahasznosítását, támogatva a nagyobb potenciális befektetésmegtérülést (ROI).
 
 

Részletes jellemzők:
Host interface SAN-attached 8 Gbps Fiber Channel (FC), 1 Gbps iSCSI and optional 10 Gbps iSCSI/FCoE
NAS-attached 1 Gbps and 10 Gbps Ethernet
User interface Graphical user interface (GUI)
Supported drives 3.5-inch disk drives:
2 TB, 3 TB 3.5 in. 7.2k near-line SAS disk
 
2.5-inch disk drives:
146 GB, 300 GB 2.5 in. 15k SAS disk
300 GB, 450 GB, 600 GB, 900 GB 2.5 in.10k SAS disk
200 GB, 300 GB, 400 GB 2.5 in. enterprise-grade multilevel cell (E-MLC)SSD
1 TB 2.5 in. 7.2k near-line SAS disk
RAID levels RAID 0, 1, 5, 6 and 10
Maximum drives supported 240 per control enclosure; 960 per clustered system
Fans and power supplies Fully redundant, hot swappable
Rack support Standard 19 inch
Management software Storwize V7000 Unified software
Cache per controller/control enclosure/clustered system 8 GB/16 GB/64 GB
Advanced features included with each system System Storage Easy Tier, FlashCopy, thin provisioning, IBM Active Cloud Engine (Storwize V7000 Unified only)
Additional available advanced features Remote mirroring, external virtualization unified storage, IBM FlashCopy Manager, IBM Tivoli Storage Productivity Center Select, IBM Tivoli Storage Manager, IBM Tivoli Storage Manager FastBack, IBM Systems Director, IBM Flex System Manager, IBM Real-time Compression
Warranty Hardware:
3-year limited warranty
Customer-replaceable units
On-site service
Next business day 9×5
Service upgrades available
 
Software:
Software maintenance agreement available
Replication services FlashCopy, FlashCopy Manager, Metro Mirror (synchronous), Global Mirror (asynchronous), local and asynchronous remote file-based replication
 
További információért hasonló termékekről kattintson ide! (ugrás az IBM angol nyelvű oldalára)

Ajánlatkéréssel, kérdéssel kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal!

<< Vissza

AI.Mesteréges Intelligencia IBM alapokon.
Aki kimarad, lemarad…


CSINFO Partner nap
20224.04.11. csütörtök
9,00-14,00 óráig
Helyszín: Teatro di Fragola
1137 Budapest, Újpest rakpart 5.

IBM FlashSystem tárolók

IBM FlashSystem® Cyber Vault

A hagyományos tárolókhoz képest

- Nagyságrendi teljesítményfelvét csökkentés 
- Nagységrendi válaszidő csökkenés 
- Nagyságrendi átviteli sebesség növekedés
- Beépített tikosítás
- Nem módosítható adattárolás

 

VSphere 6.5, 6.7 általános támogatás vége.


- Támogatás vége: 2022.10.15
- Nincs több:
new hardware support,
server/client/guest OS updates, new security patches, or bug fixes
- Technical support vége: 2023.11.15
ibm Lenovo VMWare Veeam Office365
English version

Copyright © 2012 C.S. Informatikai Rendszerek Kft. Minden jog fenntartva.