LENOVO ThinkSystem SN550 Számítási csomópont

  • Egyszerűsített telepítés és irányítás
  • Megnövelt sűrűség rugalmas növekedéssel
  • Automatizált energiagazdálkodás
  • XClarity rendszer menedzsment

 

A Lenovo ThinkSystem SN550 egy nagy teljesítményű szerver, amely nagyobb biztonságot, hatékonyságot és megbízhatóságot nyújt az üzleti kritikus munkaterhelések kezelésére. A blade szerver maximálisan két processzot támogat a skálazható Intel Xeon processzor családból. A processzorok akár 28 magot is használnak, és a Lenovo TruDDR4 memóriát használják, amely akár 2666 MHz-es sebességgel is fut.

Javasolt felhasználások: adatbázis, virtualizáció, vállalati alkalmazások, együttműködés és e-mail, streaming média, webes, HPC és felhő alkalmazások.
 

Az infrastruktúra egyszerűvé vált

A Flex System Enterprise Chassis két új pengét támogat, köztük a nagy teljesítményű Intel® Xeon® processzor család skálázható CPU-jait: a két processzorú ThinkSystem SN550-et és a négy processzoros ThinkSystem SN850-et. A házat úgy tervezték, hogy támogassa a nagysebességű hálózatépítést és az Intel Xeon processzorok több generációját. Az előző generációs kiszolgáló memóriájának kétszeresére képes **. A megnövekedett memória sávszélesség, valamint a gyorsabb és nagyobb tárkapacitás, az SN550-nek elég nagy teljesítményt nyújt a legtöbb adatközpont munkaterheléséhez, mint pl. a felhő, a kiszolgáló virtualizációja, a szervezeti adatbázisok és a virtuális asztali infrastruktúra (VDI). Ezenkívül az SN550 kompatibilis az Ön jelenlegi Flex System Enterprise keretével, védve a beruházásait a keret infrastruktúrájába.

** Az előző generációs Lenovo Flex System x240 M5-hez képest.
 

A termék jellemzői:

  • A termelékenység javításá érdekében akár 28 magos processzor, 38,5 MB L3 gyorsítótár, két 10,4 GT / s Ultra Path Interconnect összeköttetés és 165 W-os termikus tervezési teljesítmény (TDP) mellett kiváló rendszerteljesítményt kínál.
  • Támogat két processzort, 56 magot és 112 szálat, ami maximalizálja a többszálú alkalmazások egyidejű végrehajtását.
  • Akár 3 TB memóriakapacitás 128 GB-os 3DS RDIMM-k használatával.
  • Az alaplapba beépített beágyazott 4 portos 10 Gb-os Intel adapter az Intel Ethernet Connection X722 hálózati vezérlőn alapul.
  • Nagy sávszélességű I / O adapterek támogatása; mindegyik SN550 szerveren legfeljebb kettőt támogat.
  • Támogatás a 40 Gb Ethernet, a 16 Gb-os Fibre Channel és az FDR InfiniBand számára.
  • Nagy sebességű USB 3.0 port a külső eszközökhöz való csatlakoztatáshoz.


A kulcskomponensek és csatlakozók helyei

Elölnézet:


Felülnézet:


Részletes jellemzők:
 

Tulajdonság Leírás
Géptípus 7x16
Méret A standard szélességű Flex System számítási csomópont.
Keret támogatás Flex System Enterprise keret  CMM2-vel.
 
Processzor Akár két processzor az Intel Xeon skálázható processzor családból: 4 magtól 28 magig; mag-sebesség 1,7 GHz-től 3,6 GHz-ig; legfeljebb 38,5 MB L3 gyorsítótár. Két UPI kapcsolatot akár 10,4 GT / s is lehet. Legfeljebb 2666 MHz-es memória-sebesség.
Chipset Intel C624
Memória

Akár 24 DIMM foglalat (12 processzoronként 6 processzoros DIMM), amely támogatja a Lenovo TruDDR4 DIMM modult akár 2666 MHz-en. A RDIMM és az LRDIMM (Load Reduced DIMMs) támogatott, de a memóriatípusok nem keverhetők össze. 

Memória max

3DS RDIMM-kkel: Legfeljebb 3,0 TB 24x 128 GB-os 3DS RDIMM- kel és két processzorral
LRDIMM-kkel: 1,5 TB-ig 24x 64 GB-os LRDIMM-ek és két processzor 

RDIMM- kkel : 768 GB-ig 24x 32 GB-os RDIMM-ek és két processzor

* M-suffix processzorok szükségesek, amelyek processzoronként több mint 786 GB memóriát támogatnak)

Memória védelem ECC, SDDC (x4-alapú memória DIMM-ekhez), ADDDC (x4 alapú memóriamodulokhoz, Intel Xeon Gold vagy Platinum processzorokhoz), memória tükrözés és memória-megtakarítás.
Lemez meghajtók Két 2,5 hüvelykes hot-swap meghajtó egység, amely SSD-ket vagy merevlemezeket támogat. A meghajtórekesz lehet akár SATA, SAS / SATA vagy NVMe / SATA, a modelltől függően. Opcionális támogatás legfeljebb két M.2 SSD-hez. 
Maximális
belső tárhely
  • Két 2,5 hüvelykes hot-swap meghajtóval: 30,72 TB-ig 2x 15,36 TB 2,5 "-os SAS SSD-vel vagy akár 4 TB-val 2x 2 TB NL SAS HDD-k használatával.
  • Két 2,5 hüvelykes NVMe SSD-vel: 7,68 TB-ig 2x 3,84 TB PCIe 2,5 hüvelykes SSD-kkel.
  • Két belső, nem Hot-Swap M.2: 256 GB-ig 2x 128 GB SATA SSD-vel.

Nincs támogatás a Flex System Storage Expansion Node számára.

RAID támogatás RAID-0 és RAID-1 
Hálózati interfészek Beágyazott Intel X722 10 GbE (modell specifikus); opcionális 1 Gb, 10 GbE vagy 40 GbE adapter.
PCI bővítőhelyek Két I / O csatlakozó az adapterekhez. PCI Express 3.0 x16 interfész. Nincs támogatás a Flex System PCIe bővítő csomópont számára.
Portok Elöl: Az egyik USB 3.0 port és egy konzolkapcsolós kábelcsatlakozó, amely helyi KVM és soros portokat biztosít (kábel szabványos kerettel, több kábel opcionális).
Rendszergazdálkodás UEFI, a Lenovo XClarity Provisioning Manager, a Lenovo XClarity Controller a Pilot4 XE401 alaplap kezelő vezérlővel (BMC), a Prediktív hibaelemzéssel, a fényútdiagnosztikai panellel, az automatikus szerver újraindításával és távoli jelenlétével. A Lenovo XClarity Administrator és a Lenovo XClarity Energy Manager támogatása.
Biztonsági jellemzők Bekapcsolási jelszó, rendszergazdai jelszó, Trusted Platform Module (TPM) 1.2 és 2.0, Megbízható kriptográfiai modul (TCM) - csak Kína.
Videó G200 grafikák 16 MB memóriával és 2D hardveres gyorsítókkal, beépítve a XClarity Controllerbe. A maximális felbontás 1920x1200 32 bpp 60Hz-en.
Korlátozott garancia Hároméves ügyfélcserélhető egység és helyszíni korlátozott garancia 9x5 / NBD-vel (frissítések elérhetőek).
Támogatott operációs rendszerek Microsoft Windows Server 2016, 2012 R2, Red Hat Enterprise Linux 6 és 7 x64, SUSE Linux Enterprise Server 11 és 12 x64, VMware vSphere 6.0 és 6.5. További információ: Támogatott operációs rendszerek .
Szerviz és támogatás Az opcionális szervizfrissítések a Lenovo Services szolgáltatáson keresztül érhetők el: 4 órás vagy 2 órás válaszidő, 6 órás rögzítési idő, 1 év vagy 2 év garancia kiterjesztés, szoftveres támogatás a Lenovo hardvere és néhány harmadik féltől származó alkalmazás esetén.
Méretek Szélesség: 215 mm, magassága 51 mm, mélysége 493 mm.
Súly Maximális konfiguráció: 7,1 kg (15,6 lb).

További információért a termékről kattintson ide!
PDF formátum!
 
Ajánlatkéréssel, kérdéssel kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal!



<< Vissza

AI.Mesteréges Intelligencia IBM alapokon.
Aki kimarad, lemarad…


CSINFO Partner nap
20224.04.11. csütörtök
9,00-14,00 óráig
Helyszín: Teatro di Fragola
1137 Budapest, Újpest rakpart 5.

IBM FlashSystem

Innováció a tároló technológiában

Az IBM FlashSystem újradefiniálja az adatközpont határait.

Csatlakozzon az IBM csapatához a TheCube eseményen, április 25-én, ahol többet megtudhat a Storage jövőjéről.

Regisztrálj itt:

https://ibm.biz/BdmHEP


IBM FlashSystem tárolók

IBM FlashSystem® Cyber Vault

A hagyományos tárolókhoz képest

- Nagyságrendi teljesítményfelvét csökkentés 
- Nagységrendi válaszidő csökkenés 
- Nagyságrendi átviteli sebesség növekedés
- Beépített tikosítás
- Nem módosítható adattárolás

ibm Lenovo VMWare Veeam Office365
English version

Copyright © 2012 C.S. Informatikai Rendszerek Kft. Minden jog fenntartva.