LENOVO ThinkSystem SN850 Számítási csomópont

  • Egyszerűsített telepítés és irányítás
  • Megnövelt sűrűség rugalmas növekedéssel
  • Automatizált energiagazdálkodás
  • XClarity rendszer menedzsment

A Lenovo ThinkSystem SN850 egy nagy teljesítményű szerver, amely nagyobb biztonságot, hatékonyságot és megbízhatóságot nyújt az üzleti kritikus munkaterhelések kezelésére. A blade szerver maximálisan négy processzot támogat a skálazható Intel Xeon processzor családból. A processzorok akár 28 magot is használnak, és a Lenovo TruDDR4 memóriát támogatják, amely akár 2666 MHz-es sebességgel is fut.

Javasolt felhasználások: nagy adatbázisok, virtualizáció, vállalati alkalmazások, HPC és felhő alkalmazások.
 

Az infrastruktúra egyszerűvé vált

A Lenovo Flex System Enterprise Chassis két új pengét támogat, amelyek nagy teljesítményű Intel® Xeon® processzoros skálázható processzorokat tartalmaznak: a négy processzoros Lenovo ThinkSystem SN850 és a két processzoros Lenovo ThinkSystem SN550. A házat úgy tervezték, hogy támogassa a nagysebességű hálózatépítést és az Intel Xeon processzorok több generációját.
 
Az SN850 masszívan megnövekedett memória kapacitást és sávszélességet, több processzor magot, gyorsabb és nagyobb tárhelyet, valamint továbbfejlesztett RAS és biztonsági funkciókat kínál **. Ennek eredményeképpen az SN850 négy processzoros, 48 ​​DIMM bővítőhelye elég erős ahhoz, hogy akár a legigényesebb memóriaterhelésű feladatokat is elvégezze. Például a memória adatbázisok, a kötegelt és a valós idejű analitika, a virtualizáció, a nagy hagyományos adatbázisok, az elosztott számítástechnika vagy a többszörös múlt generációs kiszolgálók egységes lapra történő egyesítése. Ezenkívül az SN850 kompatibilis a jelenlegi Flex System Enterprise kerettel is, védve a beruházásait a keret infrastruktúrájába.
 
** Az előző generációs Lenovo Flex System x440-hez képest.
 

A termék jellemzői:

  • Növeli a termelékenységet a legmagasabb rendszerműködés mellett akár 28 magos processzorral, 38,5 MB L3 gyorsítótárral, akár három 10,4 GT / s Ultra Path kapcsolattal és 165 W-os termikus tervezési teljesítmény (TDP).
  • Támogatja akár a négy processzort, 112 magot és 224 szálat, ami maximalizálja a többszálú alkalmazások egyidejű végrehajtását.
  • Minden processzor 6 memóriacsatornát tartalmaz, legfeljebb 2666 MHz-es csatornánként 2 két DIMM-mel.
  • Akár 3 TB memóriakapacitás, 64 GB-os LRDIMM-ek használatával (később 128 GB-os DIMM-ek és legfeljebb 6 TB kapacitású támogatás bizonyos processzorokkal).
  • Az alaplapba beépített beágyazott 4 portos 10 Gb-os Intel adapter az Intel Ethernet Connection X722 hálózati vezérlőn alapul.
  • Nagy sávszélességű I / O adapterek támogatása; mindegyik SN850 kiszolgálón legfeljebb négy darab.
  • Támogatás a 40 Gb Ethernet, a 16 Gb-os Fibre Channel és az FDR InfiniBand számára.
  • Nagy sebességű USB 3.0 port a külső eszközökhöz való csatlakoztatáshoz.

A kulcskomponensek és csatlakozók helyei:

Elölnézet:

Felülnézet:

Részletes jellemzők:

Tulajdonság Leírás
Géptípus 7x15
Méret A standard szélességű Flex System számítási csomópont.
Keret támogatás Flex System Enterprise keret CMM2-vel.
 
Processzor Akár két processzor az Intel Xeon skálázható processzor családból: 4 magtól 28 magig; mag-sebesség 1,7 GHz-től 3,6 GHz-ig; legfeljebb 38,5 MB L3 gyorsítótár. Két UPI kapcsolatot akár 10,4 GT / s is lehet. Legfeljebb 2666 MHz-es memória-sebesség.
Chipset Intel C624
Memória

Akár 24 DIMM foglalat (12 processzoronként 6 processzoros DIMM), amely támogatja a Lenovo TruDDR4 DIMM modult akár 2666 MHz-en. A RDIMM és az LRDIMM (Load Reduced DIMMs) támogatott, de a memóriatípusok nem keverhetők össze. 

Memória max

3DS RDIMM-kkel: Legfeljebb 3,0 TB 24x 128 GB-os 3DS RDIMM- 
kel és két processzorral
LRDIMM-kkel: 1,5 TB-ig 24x 64 GB-os LRDIMM-ek és két processzor 

RDIMM- kkel : 768 GB-ig 24x 32 GB-os RDIMM-ek és két processzor

* M-suffix processzorok szükségesek, amelyek processzoronként több mint 786 GB memóriát támogatnak)

Memória védelem ECC, SDDC (x4-alapú memória DIMM-ekhez), ADDDC (x4 alapú memóriamodulokhoz, Intel Xeon Gold vagy Platinum processzorokhoz), memória tükrözés és memória-megtakarítás.
Lemez meghajtók Két 2,5 hüvelykes hot-swap meghajtó egység, amely SSD-ket vagy merevlemezeket támogat. A meghajtórekesz lehet akár SATA, SAS / SATA vagy NVMe / SATA, a modelltől függően. Opcionális támogatás legfeljebb két M.2 SSD-hez. 
Maximális belső tárhely
  • Két 2,5 hüvelykes hot-swap meghajtóval: 30,72 TB-ig 2x 15,36 TB 2,5 "-os SAS SSD-vel vagy akár 4 TB-val 2x 2 TB NL SAS HDD-k használatával.
  • Két 2,5 hüvelykes NVMe SSD-vel: 7,68 TB-ig 2x 3,84 TB PCIe 2,5 hüvelykes SSD-kkel.
  • Két belső, nem Hot-Swap M.2: 256 GB-ig 2x 128 GB SATA SSD-vel.

Nincs támogatás a Flex System Storage Expansion Node számára.

RAID támogatás RAID-0 és RAID-1 
Hálózati 
interfészek
Beágyazott Intel X722 10 GbE (modell specifikus); opcionális 1 Gb, 10 GbE vagy 40 GbE adapter.
PCI 
bővítőhelyek
Két I / O csatlakozó az adapterekhez. PCI Express 3.0 x16 interfész. Nincs támogatás a Flex System PCIe bővítő csomópont számára.
Portok Elöl: Az egyik USB 3.0 port és egy konzolkapcsolós kábelcsatlakozó, amely helyi KVM és soros portokat biztosít (kábel szabványos alvázzal, több kábel opcionális).
Rendszergazdálkodás UEFI, a Lenovo XClarity Provisioning Manager, a Lenovo XClarity Controller a Pilot4 XE401 alaplap kezelő vezérlővel (BMC), a Prediktív hibaelemzéssel, a fényútdiagnosztikai panellel, az automatikus szerver újraindításával és távoli jelenlétével. A Lenovo XClarity Administrator és a Lenovo XClarity Energy Manager támogatása.
Biztonsági jellemzők Bekapcsolási jelszó, rendszergazdai jelszó, Trusted Platform Module (TPM) 1.2 és 2.0, Megbízható kriptográfiai modul (TCM) - csak Kína.
Videó G200 grafikák 16 MB memóriával és 2D hardveres gyorsítókkal, beépítve a XClarity Controllerbe. A maximális felbontás 1920x1200 32 bpp 60 Hz-en.
Korlátozott garancia Hároméves ügyfélcserélhető egység és helyszíni korlátozott garancia 9x5 / NBD-vel (frissítések elérhetőek).
Támogatott operációs rendszerek Microsoft Windows Server 2016, 2012 R2, Red Hat Enterprise Linux 6 és 7 x64, SUSE Linux Enterprise Server 11 és 12 x64, VMware vSphere 6.0 és 6.5. További információ: Támogatott operációs rendszerek .
Szerviz és támogatás Az opcionális szervizfrissítések a Lenovo Services szolgáltatáson keresztül érhetők el: 4 órás vagy 2 órás válaszidő, 6 órás rögzítési idő, 1 év vagy 2 év garancia kiterjesztés, szoftveres támogatás a Lenovo hardvere és néhány harmadik féltől származó alkalmazás esetén.
Méretek Szélesség: 215 mm (8,5 hüvelyk), magassága 51 mm (2,0 hüvelyk), mélysége 493 mm (19,4 hüvelyk).
Súly Maximális konfiguráció: 7,1 kg (15,6 lb).

További információért a termékről kattintson ide!
PDF formátum!
 
Ajánlatkéréssel, kérdéssel kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal!



<< Vissza

AI.Mesteréges Intelligencia IBM alapokon.
Aki kimarad, lemarad…


CSINFO Partner nap
20224.04.11. csütörtök
9,00-14,00 óráig
Helyszín: Teatro di Fragola
1137 Budapest, Újpest rakpart 5.

IBM FlashSystem

Innováció a tároló technológiában

Az IBM FlashSystem újradefiniálja az adatközpont határait.

Csatlakozzon az IBM csapatához a TheCube eseményen, április 25-én, ahol többet megtudhat a Storage jövőjéről.

Regisztrálj itt:

https://ibm.biz/BdmHEP


IBM FlashSystem tárolók

IBM FlashSystem® Cyber Vault

A hagyományos tárolókhoz képest

- Nagyságrendi teljesítményfelvét csökkentés 
- Nagységrendi válaszidő csökkenés 
- Nagyságrendi átviteli sebesség növekedés
- Beépített tikosítás
- Nem módosítható adattárolás

ibm Lenovo VMWare Veeam Office365
English version

Copyright © 2012 C.S. Informatikai Rendszerek Kft. Minden jog fenntartva.