Microsoft Office 365

Alakítsuk át a vállalatunk at a Microsoft 365 segítségével

A Microsoft 365 megoldással minden alkalmazottat összekapcsolhat és motiválhat, az irodai dolgozóktól a frontvonalbeli dolgozókig a hatékonyság növelése és az innováció ösztönzése érdekében.

 

Microsoft 365 szolgáltatások


 


A Microsoft 365 előnyei

Minden szolgáltatást a megbízhatóságra, magas rendelkezésre állásra és teljesítményre terveztek, garantált 99,9%-os tervezett üzemidővel és pénzügyileg támogatott SLA-val. A szolgáltatás mögött álló Microsoft csapata a hét minden napján 24 órás támogatást nyújt, emellett folyamatosan fejlesztéseket és biztonsági frissítéseket ad ki, ezzel is hozzájárulva a vállalati szerverek menedzselésére fordított idő csökkentéséhez.
 
A Microsoft 365 előfizetők a felhő alapú megoldások számos első osztályú előnyét élvezhetik, amelyek közös pontjai a Microsoft által nyújtott összes felhőszolgáltatásnak:
 

Identitás- és hozzáférés-kezelés

Hozzon létre biztonságos kapcsolatot emberek, eszközök, alkalmazások és adatok között. Egyetlen, teljes körű identitásmegoldással növelheti a biztonságot és a hatékonyságot, és teljesen rugalmas és kézben tartható lesz.
 

Veszélyforrások elleni védelem

Fejlett fenyegetések, feltört identitások és rosszindulatú tevékenységek észlelése és kivizsgálása helyszíni és felhőkörnyezetben. Adaptív, beépített intelligenciával megvédheti szervezetét.
 

Adat védelem

Adatait bárhol biztonságban tarthatja, még útközben és megosztás közben is. Egy átfogó és integrált adatvédelmi megoldással láthatja és irányíthatja fájljait.
 

Biztonsági menedzsment

 
Betekintést nyerhet a felhő alapú alkalmazásokba és szolgáltatásokba, különféle betekintést nyerhet az összetett elemzésekből, és figyelemmel kísérheti az adatok útját, így felkészülhet bármilyen kiberfenyegetés fogadására és leküzdésére.
 

Compliance menedzsment

Mérje fel a compliance kockázatokat, kezelje és védje a bizalmas adatokat, és teljesítse a szabályozási követelményeket.

Ha kérdése van, itt felveheti velünk a kapcsolatot!

Cyber Resilience
Hogyan tegyük ellenállóvá az IT rendszereinket?


CSINFO Partner nap
2023.10.05. csütörtök
9,00-14,00 óráig
Helyszín: Teatro di Fragola
1137 Budapest, Újpest rakpart 5.

IBM FlashSystem tárolók

IBM FlashSystem® Cyber Vault

A hagyományos tárolókhoz képest

- Nagyságrendi teljesítményfelvét csökkentés 
- Nagységrendi válaszidő csökkenés 
- Nagyságrendi átviteli sebesség növekedés
- Beépített tikosítás
- Nem módosítható adattárolás

 

VSphere 6.5, 6.7 általános támogatás vége.


- Támogatás vége: 2022.10.15
- Nincs több:
new hardware support,
server/client/guest OS updates, new security patches, or bug fixes
- Technical support vége: 2023.11.15
ibm Lenovo VMWare Veeam Office365
OldaltérképJogi nyilatkozat English version

Copyright © 2012 C.S. Informatikai Rendszerek Kft. Minden jog fenntartva. | Honlap és webáruházfejlesztés: www.radirsoft.hu