Microsoft Office 365

Office Professional Plus

A Microsoft Office egyes alkalmazásait rugalmas szolgáltatásként az Office 365 felhőalapú alkalmazásaival együtt kínáló Office Professional Plus a legátfogóbb irodai szoftvercsomag. Megkapja az ismert Office-alkalmazások legújabb verzióit és az Office webes alkalmazásait, hogy egy webböngésző használatával szinte bármely eszközzel létrehozhasson, tárolhasson és szerkeszthessen Office-dokumentumokat.

Az egyes kiválasztott Microsoft Office 365-szolgáltatáscsomagokban elérhető Office Professional Plus az Office hatékonyságát rugalmas, használat szerinti díjfizetésű szolgáltatásként nyújtja. Teljes, nagyvállalati szintű Office-használati élményt nyújt, amelynek keretében biztosítja, hogy mindig az Office asztali alkalmazások legújabb verziójával rendelkezzen.
 

Szolgáltatások

 • Tartalmazza a Word, az Excel, a PowerPoint, a OneNote, az Outlook, a Publisher, az Access, az InfoPath, a SharePoint Workspace és a Lync alkalmazásokat.
 • Az Office Professional Plus alkalmazáscsomagot felhasználónként öt eszközre lehet telepíteni.
 • Az Office 365 E3 vagy E4 csomagjával a felhasználók az Office Professional Plus legújabb verzióját is megkapják, közvetlenül az asztali számítógépükre.

Exchange Online:

Az Exchange Online felhőalapú e-mail, naptár és névjegyalbum szolgáltatásokat kínál. Az Exchange Online az e-maileket beépített vírus- és levélszemétszűrőkkel rendelkező, globálisan redundáns kiszolgálókon tárolja, és korlátlan telefonos informatikai szakértői támogatást tesz elérhetővé a nap 24 órájában, a hét minden napján, helyi nyelven.
Vállalati színvonalú levelező szolgáltatás, naptár és névjegyalbum a számítógépen, telefonon és a weben.
 

Szolgáltatások:

 • A felhasználók szinte bárhonnan lekérdezhetik az e-maileket, naptárakat és névjegyeket számítógéppel, böngészővel vagy telefonnal.
 • 25 GB-os felhasználói postaládák, amelyek tökéletesen integráltak az Outlook programba, és akár 25 MB-os mellékleteket is lehet belőlük küldeni. (A kioszkfelhasználók postaládái 1 GB-osak.
 • Hozzáférés könnyen használható online felügyeleti eszközökhöz, amelyekkel kezelhetők a felhasználói engedélyek és a szolgáltatási beállítások, és be lehet állítani, hogy az e-mailek a saját tartományát használják.

SharePoint Online:

Szinkronizálja a csoportokat. A SharePoint Online segítségével egy központi helyen oszthatja meg a dokumentumokat és az információkat. Az ismerős Office-alkalmazásokkal együttműködő SharePoint szolgáltatásban valós időben dolgozhat együtt az ajánlatokon és projekteken, mivel a szükséges dokumentumokhoz és információkhoz szinte bárhonnan hozzáférhet.
A SharePoint Online segítségével olyan webhelyek hozhatók létre, amelyeken dokumentumok és információk oszthatók meg a munkatársakkal és az ügyfelekkel.
 

Legfontosabb funkciók

 • Fontos dokumentumok gyors, online és offline megosztása és kezelése
 • Külső felhasználók meghívása projekteken, dokumentumokon és más fontos adatokon történő munkavégzéshez
 • A vállalati információk és hírek naprakész ismeretének biztosítása

Lync Online

A Lync Online a felhőalapú kommunikációs szolgáltatások következő generációja, amely új módon kapcsolja össze az embereket, legyenek bárhol, jelenlét, csevegés, számítógépek közötti hívás, valamint hang-, video- és webkonferenciákat alkalmazó, funkciógazdag online értekezletek használatával.
Kapcsolatfelvétel másokkal, csevegéssel, videó hívásokkal és online értekezletekkel.
 

Szolgáltatások

 • Valós idejű jelenléti adatok megtekintése – ideértve a fotókat, jelenléti állapotot és a helyet – és funkciógazdag csevegés (IM) a hatékony kapcsolattartáshoz.
 • Hanghívások kezdeményezése a számítógépről a saját szervezet Lync-felhasználói vagy a Lync szolgáltatást használó más szervezetek felhasználói felé.
 • Előre tervezett és ad-hoc hang- video- és webértekezletek létrehozása, moderálása és bekapcsolódás ezekbe a szervezeten belüli és kívüli felhasználókkal.
 • Online bemutatók kibővítése képernyőmegosztással és virtuális rajztáblákkal.
 • Az ügyfelek akkor is részt vehetnek a Lync-konferenciahívásokban, ha nem az Office 365 ügyfelei.

 

Webes alkalmazások

Az Office webes alkalmazásai a Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint és Microsoft OneNote kényelmes online kiegészítői, amelyek lehetővé teszik a dokumentumoknak közvetlenül a webböngészőből történő egyszerű elérését, megtekintését és szerkesztését.
A webböngészőben lehet online létrehozni, megtekinteni és szerkeszteni a Word-, az Excel-, a PowerPoint- és a OneNote-fájlokat.
 

Szolgáltatások

 • Az Office webes alkalmazásai többféle böngészőt támogatnak: létrehozhat dokumentumokat az Internet Explorer, a Chrome, a Safari és a Firefox böngészőkkel.
 • Megnyithat és szerkeszthet az Office 2007, az Office 2008 for Mac, az Office 2010 és az Office 2011 for Mac alkalmazásaival létrehozott fájlokat.
 • Megtarthatja az Office-fájlok konzisztens formázását az asztali számítógépen és a weben.


 

Az Office 365 által nyújtott előnyök

Minden szolgáltatás a megbízhatóságra, nagy rendelkezésre állásra és teljesítményre lett kihegyezve, garantáltan 99.9% -os tervezett üzemidővel, pénzügyileg alátámasztott SLA –val. A szolgáltatás mögött álló Microsoft csapata a hét minden napján 24 órás támogatást biztosít, emellett folyamatosan adja ki fejlesztéseit, biztonsági frissítéseit, ezzel is hozzájárulva a cégek szervereinek menedzselésére szánt idő csökkentéséhez.
 
Az Office 365 előfizetői a felhő alapú megoldásoknak számos első osztályú előnyét élvezhetik, melyek közös pontot képeznek minden Microsoft által nyújtott felhőszolgáltatásban:
 
Biztonságos hozzáférés:
Az Office 365 mindegyik ajánlata 128-bites SSL vagy TLS titkosítást használ. Bárki, aki belelátna a kommunikációba, csak titkosított szöveget látna.
 
Behatolás figyelés:
A Microsoft folyamatosan figyeli az Office 365 rendszert érő szokatlan vagy gyanús tevékenységeket. Ha ilyet észlel a rendszer, a nem kívánt eseményről tájékoztatja ügyfeleit.
 
Biztonsági ellenőrzések:
A Microsoft rendszeresen ellenőrzi az Office 365 rendszert, hogy a legújabb vírusdefiníciós adatbázisok, frissítések telepítve vannak –e és hogy a magas szintű konfigurációs beállítások megfelelnek –e a Microsoft biztonsági házirendjének.
 
Magas rendelkezésre állás:
Az Office 365 rendszerrel a Microsoft 99,9% -os rendelkezésre állást kínál. Ha egy ügyfél ettől alacsonyabb értékeket tapasztal, az Office 365 SLA szabályzata szerint pénzbeli kompenzációhoz jut.
 
Folyamatos szolgáltatás:
A véletlenszerű leállások ellen a Microsoft hibatűrő hálózat felépítést alakított ki, mely földrajzilag egymástól távol levő Microsoft adatközpontokban helyezkednek el. Az adatközpontok egymás biztonsági mentéseként is funkcionálnak, ha az egyik adatközpontban lévő rendszer elérhetetlenné válik, az érintett felhasználók automatikusan átirányításra kerülnek a meglévő rendszerekre, a szolgáltatások megszakadása nélkül.
 
Címtár szinkronizáló eszköz:
Azon ügyfelek számára, akik már rendelkeznek telepített központi címtárral telephelyükön, ennek az eszköznek a segítségével szinkronban tarthatják azt az Office 365 online katalógussal.
 
Távfelügyelet:
A Microsoft Windows PowerShell™ segítségével a rendszergazdák scriptek és automatizált folyamatok segítségével is menedzselhetik rendszerüket. Felhasználókat hozhatnak létre vagy törölhetnek, licenseket társíthatnak felhasználókhoz és telejsen automatizáltan kérhetnek le szolgáltatás használati adatokat és statisztikákat.


Kattintson ide, és próbálja ki minden kötelezettség nélkül ezt a korlátlan szabadságot nyújtó, egyedülálló rendszert!

Kérdéssel, kéréssel és segítségnyújtással kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal!

Elköltöztünk!

Kedves Ügyfeleink és partnereink!

2019.01.01-től cégünk új telephelyre költözött.
Új címünk: 2643 Diósjenő Tópart út 25
Új cégjegyzék szám: 12-09-010479

 

LENOVO (IBM) xSeries szerverek

 • A Lenovó megvásárolta az IBM System X, Flex, és hálózatos üzletágát!
 • 2015.01.01-től az IBM System X szerverek valamint a FLEX System Lenovo csatornán keresztül rendelhetőek

VMware vSphere Essentials Plus

 • Teljes virtualizációs megoldás kisvállalatok számára
 • vMotion,
 • VMware High Availability
 • VMware Data Recovery
VMWare
ibm
OldaltérképJogi nyilatkozat English version

Copyright © 2012 C.S. Informatikai Rendszerek Kft. Minden jog fenntartva. | Honlap és webáruházfejlesztés: www.radirsoft.hu