VMware View

A vállalatok a VMware View segítségével egy olyan desktop virtualizációt valósíthatnak meg, amely nemcsak a felhasználók igényeit elégíti ki, hanem a cég üzleti céljainak is megfelel. A VMware vSphere és ESXi jól bevált kettősére épülve a VDI (Virtual Desktop Infrastructure) technológia rugalmasságát és tervezhetőségét nyújtja a VMware View.

A szervervirtualizációs plafatformok közül élenjáró ESXi-t felhasználva desktop operációs rendszerek tucatjait futtathatunk egy időben. Ezzel a korábban megszokott munkaállomások hálózatából kialakított vállalati környezet problémáira találunk megoldást.


A központosított adattárolásnak köszönhetően nemcsak a biztonsági kockázatok csökkenek, de akár egy új desktop munkakörnyezet kialakítása vagy egy meglévő biztonsági mentése percek alatt megoldható. A VMware technológiájával az erőforrások dinamikus elosztása is lehetővé válik, így a felhasználói élmény növekszik, viszont az energiafelhasználás csökken.

A felhasználó általában egy vékonykliens segítségével éri el a virtuális asztalát, amit bármelyik kliensről megtehet a cég irodáján belül, sőt ezt megfelelő biztonsági protokollok alkalmazása mellett, akár az otthoni számítógépéről vagy akár külföldről egy üzleti út során is megtehet.

A VMware View az eddigi szerver-vékonykliens platformok két alapvető gyengeségét is képes maga mögött hagyni. Az uniformizált felület és programkörnyezet a múlté, köszönhetően a VDI technológia nyújtotta szinte korlátlan szabadságnak. Az olykor elavult és alacsony teljesítményű távoli asztal protokollok (remote desktop protokol) helyett egy innovatív PCoIP protokollt alkalmaz, amely akár 3D grafika megjelenítését is lehetővé teszi. A PCoIP képességei között említhetjük még a titkosított kapcsolatot és a hibatűrő kommunikációt.

A VMware View 5 segítségével egyszerűvé válik a munkafelületek és alkalmazások menedzselése, miközben növekszik a biztonság. Magas fokú személyre szabott végfelhasználói élményt nyújt mindenféle eszközön. Elérhetővé teszi a rendelkezésre állás és mozgékonyság új szintjét, melyen a költségek is felére csökkenhetnek. A szabályozott IT házirend mellett a felhasználók bárhonnan, bármilyen eszközről elérhetik a desktopjukat, így növelve a termelékenységet.
 

AI.Mesteréges Intelligencia IBM alapokon.
Aki kimarad, lemarad…


CSINFO Partner nap
20224.04.11. csütörtök
9,00-14,00 óráig
Helyszín: Teatro di Fragola
1137 Budapest, Újpest rakpart 5.

IBM FlashSystem

Innováció a tároló technológiában

Az IBM FlashSystem újradefiniálja az adatközpont határait.

Csatlakozzon az IBM csapatához a TheCube eseményen, április 25-én, ahol többet megtudhat a Storage jövőjéről.

Regisztrálj itt:

https://ibm.biz/BdmHEP


IBM FlashSystem tárolók

IBM FlashSystem® Cyber Vault

A hagyományos tárolókhoz képest

- Nagyságrendi teljesítményfelvét csökkentés 
- Nagységrendi válaszidő csökkenés 
- Nagyságrendi átviteli sebesség növekedés
- Beépített tikosítás
- Nem módosítható adattárolás

ibm Lenovo VMWare Veeam Office365
English version

Copyright © 2012 C.S. Informatikai Rendszerek Kft. Minden jog fenntartva.