VMware View

A vállalatok a VMware View segítségével egy olyan desktop virtualizációt valósíthatnak meg, amely nemcsak a felhasználók igényeit elégíti ki, hanem a cég üzleti céljainak is megfelel. A VMware vSphere és ESXi jól bevált kettősére épülve a VDI (Virtual Desktop Infrastructure) technológia rugalmasságát és tervezhetőségét nyújtja a VMware View.

A szervervirtualizációs plafatformok közül élenjáró ESXi-t felhasználva desktop operációs rendszerek tucatjait futtathatunk egy időben. Ezzel a korábban megszokott munkaállomások hálózatából kialakított vállalati környezet problémáira találunk megoldást.


A központosított adattárolásnak köszönhetően nemcsak a biztonsági kockázatok csökkenek, de akár egy új desktop munkakörnyezet kialakítása vagy egy meglévő biztonsági mentése percek alatt megoldható. A VMware technológiájával az erőforrások dinamikus elosztása is lehetővé válik, így a felhasználói élmény növekszik, viszont az energiafelhasználás csökken.

A felhasználó általában egy vékonykliens segítségével éri el a virtuális asztalát, amit bármelyik kliensről megtehet a cég irodáján belül, sőt ezt megfelelő biztonsági protokollok alkalmazása mellett, akár az otthoni számítógépéről vagy akár külföldről egy üzleti út során is megtehet.

A VMware View az eddigi szerver-vékonykliens platformok két alapvető gyengeségét is képes maga mögött hagyni. Az uniformizált felület és programkörnyezet a múlté, köszönhetően a VDI technológia nyújtotta szinte korlátlan szabadságnak. Az olykor elavult és alacsony teljesítményű távoli asztal protokollok (remote desktop protokol) helyett egy innovatív PCoIP protokollt alkalmaz, amely akár 3D grafika megjelenítését is lehetővé teszi. A PCoIP képességei között említhetjük még a titkosított kapcsolatot és a hibatűrő kommunikációt.

A VMware View 5 segítségével egyszerűvé válik a munkafelületek és alkalmazások menedzselése, miközben növekszik a biztonság. Magas fokú személyre szabott végfelhasználói élményt nyújt mindenféle eszközön. Elérhetővé teszi a rendelkezésre állás és mozgékonyság új szintjét, melyen a költségek is felére csökkenhetnek. A szabályozott IT házirend mellett a felhasználók bárhonnan, bármilyen eszközről elérhetik a desktopjukat, így növelve a termelékenységet.
 

Elköltöztünk!

Kedves Ügyfeleink és partnereink!

2020.10.15-től cégünk új telephelyre költözött.
Új címünk: 1021 Budapest Széher út 13/a I/6
Modosult adószámunk: 12383948-2-41
Új cégjegyzék szám: 01-09-374824

 

LENOVO (IBM) xSeries szerverek

  • A Lenovó megvásárolta az IBM System X, Flex, és hálózatos üzletágát!
  • 2015.01.01-től az IBM System X szerverek valamint a FLEX System Lenovo csatornán keresztül rendelhetőek

VMware vSphere Essentials Plus

  • Teljes virtualizációs megoldás kisvállalatok számára
  • vMotion,
  • VMware High Availability
  • VMware Data Recovery
Lenovo ibm VMWare Veeam Office365
OldaltérképJogi nyilatkozat English version

Copyright © 2012 C.S. Informatikai Rendszerek Kft. Minden jog fenntartva. | Honlap és webáruházfejlesztés: www.radirsoft.hu