Szerver virtualizáció

A vállalatok fokozni szeretnék az informatika rugalmasságát és reagáló képességét, ám ezzel együtt a 

hatékonyság javítására és a költségek kézben tartására is törekszenek. A VMware, a virtualizáció és a felhő-infrastruktúra megoldások területén piacvezető vállalat, melynek megoldásai segítségével a szervezetek csökkenthetik költségeiket, fokozhatják az üzleti agilitást, és a választás szabadságával élhetnek. Megoldásaink lehetővé teszik, hogy a vállalatok felgyorsítsák az átmenetet a felhő-informatikába, és a korábbinál hatékonyabb és agilisabb szolgáltatási modellt alkalmazzanak: az informatikát mint szolgáltatást.

Még a legnagyobb igényeket támasztó alkalmazások, így az Exchange- és az Oracle-rendszerek is virtualizálhatók, miközben nem csak elérheti, hanem meg is haladhatja a fizikai kiszolgálók teljesítményét, és nem kell feleslegesen nagyszámú erőforrásról gondoskodnia. A VMware vSphere a szükséges erőforrásokat dinamikusan osztja ki az alkalmazások számára, így segítségével teljesítheti az elvárt szolgáltatási szinteket, és maximalizálhatja az infrastruktúra hatékonyságát. Szabványos szolgáltatáskatalógust alakíthat ki, így igény szerint, percek alatt üzembe helyezheti a szükséges alkalmazásokat, és gondoskodhat az alkalmazáspéldányok egységességéről. Néhány gyártó, akik hivatalosan is támogatják alkalmazásaik VMware platformon történő használatát: Oracle, az SAP, a Microsoft és még számos más vállalat.

Itt böngészhet VMware Szoftverek között!
 

Cyber Resilience
Hogyan tegyük ellenállóvá az IT rendszereinket?


CSINFO Partner nap
2023.10.05. csütörtök
9,00-14,00 óráig
Helyszín: Teatro di Fragola
1137 Budapest, Újpest rakpart 5.

IBM FlashSystem tárolók

IBM FlashSystem® Cyber Vault

A hagyományos tárolókhoz képest

- Nagyságrendi teljesítményfelvét csökkentés 
- Nagységrendi válaszidő csökkenés 
- Nagyságrendi átviteli sebesség növekedés
- Beépített tikosítás
- Nem módosítható adattárolás

 

VSphere 6.5, 6.7 általános támogatás vége.


- Támogatás vége: 2022.10.15
- Nincs több:
new hardware support,
server/client/guest OS updates, new security patches, or bug fixes
- Technical support vége: 2023.11.15
ibm Lenovo VMWare Veeam Office365
OldaltérképJogi nyilatkozat English version

Copyright © 2012 C.S. Informatikai Rendszerek Kft. Minden jog fenntartva. | Honlap és webáruházfejlesztés: www.radirsoft.hu