Szerver virtualizáció

A vállalatok fokozni szeretnék az informatika rugalmasságát és reagáló képességét, ám ezzel együtt a hatékonyság javítására és a költségek kézben tartására is törekszenek. A VMware, a virtualizáció és a felhő-infrastruktúra megoldások területén piacvezető vállalat, melynek megoldásai segítségével a szervezetek csökkenthetik költségeiket, fokozhatják az üzleti agilitást, és a választás szabadságával élhetnek. Megoldásaink lehetővé teszik, hogy a vállalatok felgyorsítsák az átmenetet a felhő-informatikába, és a korábbinál hatékonyabb és agilisabb szolgáltatási modellt alkalmazzanak: az informatikát mint szolgáltatást.

Még a legnagyobb igényeket támasztó alkalmazások, így az Exchange- és az Oracle-rendszerek is virtualizálhatók, miközben nem csak elérheti, hanem meg is haladhatja a fizikai kiszolgálók teljesítményét, és nem kell feleslegesen nagyszámú erőforrásról gondoskodnia. A VMware vSphere a szükséges erőforrásokat dinamikusan osztja ki az alkalmazások számára, így segítségével teljesítheti az elvárt szolgáltatási szinteket, és maximalizálhatja az infrastruktúra hatékonyságát. Szabványos szolgáltatáskatalógust alakíthat ki, így igény szerint, percek alatt üzembe helyezheti a szükséges alkalmazásokat, és gondoskodhat az alkalmazáspéldányok egységességéről. Tekintse meg azon gyártók listáját, akik hivatalosan is támogatják alkalmazásaik VMware platformon történő használatát, akik között szerepel az Oracle, az SAP, a Microsoft és még számos más vállalat.
 

Elköltöztünk!

Kedves Ügyfeleink és partnereink!

2019.01.01-től cégünk új telephelyre költözött.
Új címünk: 2643 Diósjenő Tópart út 25
Új cégjegyzék szám: 12-09-010479

 

LENOVO (IBM) xSeries szerverek

  • A Lenovó megvásárolta az IBM System X, Flex, és hálózatos üzletágát!
  • 2015.01.01-től az IBM System X szerverek valamint a FLEX System Lenovo csatornán keresztül rendelhetőek

VMware vSphere Essentials Plus

  • Teljes virtualizációs megoldás kisvállalatok számára
  • vMotion,
  • VMware High Availability
  • VMware Data Recovery
VMWare
ibm
OldaltérképJogi nyilatkozat English version

Copyright © 2012 C.S. Informatikai Rendszerek Kft. Minden jog fenntartva. | Honlap és webáruházfejlesztés: www.radirsoft.hu