Windows Server 2008 R2 Datacenter

A nagyarányú virtualizációhoz és a vertikálisan méretezhető munkaterhelésekhez ideális operációs rendszer A Windows Server® 2008 Datacenter rendszer ideális kis- és nagyméretű kiszolgálói rendszerek nagyarányú virtualizálására, valamint a méretezhetőség, a megbízhatóság és a rendelkezésre állás legmagasabb szintjét igénylő, üzleti szempontból kulcsfontosságú alkalmazásokat ellátó munkaterhelések működtetésére. A korlátlan virtualizációs használati jogoknak és a hipervizor-alapú virtualizációs technológiának köszönhetően a Windows Server 2008 Datacenter rendszer biztosítja a szükséges rugalmasságot és gazdaságosságot nagyszámú virtualizált Windows Server®-példány egyszerű üzemeltetéséhez. A Windows Server 2008 Datacenter eleget tesz a nagyszabású, üzleti szempontból kulcsfontosságú munkaterhelések – például a vállalati erőforrás-tervezés, az adatbázis-kezelés, a kiszolgálók összevonása, valamint az egyéni és az üzleti célú alkalmazások – memória- és teljesítményigényének.
 

Nagyfokú virtualizáció

A kiszolgálóvirtualizációs technológia segítségével optimalizálhatja a rendszerek és az erőforrások kihasználtságát, és jelentős megtakarításokat érhet el az infrastruktúra és a rendszerfelügyelet területén. A Windows Server 2008 Datacenter rendszer ideális platformot nyújt a nagyvállalati szintű virtualizációhoz. A Windows Server 2008 Datacenter tartalmazza a rugalmas, nagy teljesítményű, hipervizoralapú Hyper-V™ virtualizációs technológiát.
A Windows Server 2008 Datacenter rendszer licence korlátlan virtualizációs jogosultságot biztosít, tehát a Windows Server 2008 Datacenter licenccel rendelkező kiszolgálókon korlátlan számú Windows Server-példány futtatható. Ez biztosítja a virtualizáció előnyeinek hasznosítását, és elősegíti a licencgazdálkodási problémák és költségek csökkentését, így a következőkben is segít:

  • A kiszolgálók logikai összevonása és egyszerűbb felügyelete.
  • Az áramfogyasztással, a hűtéssel és az adatközpont helyigényével kapcsolatos kiadások csökkentése.
  • A rendszerek rendelkezésre állásának növelése. (A gyors áttelepítési funkció lehetővé teszi az üzemben lévő virtuális gépek egyszerű áthelyezését a fi zikai rendszerek között.)
  • Egyetlen fi zikai kiszolgálón több virtuális gép is üzemeltethető, így csökken a felesleges kiszolgálók száma.


Magas rendelkezésre állás

A globális piacon való érvényesülés megkívánja, hogy a távoli munkatársak és a nemzetközi ügyfelek és partnerek is folyamatosan hozzáférhessenek a szükséges információkhoz. A szolgáltatások leállása csökkenő termelékenységet és elszalasztott lehetőségeket okozhat.
 

Dinamikus hardverparticionálás

A Windows Server 2008 Datacenter rendszer a dinamikus hardverparticionálás segítségével ovább fokozza a kiszolgálók rendelkezésre állását. A rendszer egy vagy több elszigetelt hardverpartíció működtetésére alkalmas, amelyek mindegyikéhez saját, a többi partíció tól független processzorok, memóriaterület és I/O-gazdahidak tartoznak. A partíciók működés közben, a kiszolgáló újraindítása nélkül további processzorokkal és memóriával bővíthetők (illetve a meglévő egységek kicserélhetők). Mindez fokozza a kiszolgálók megbízhatóságát, rendelkezésre állását és szervizelhetőségét – a szakemberek például menet közben kicserélhetik a feltehetőleg hibás processzorokat, vagy további processzorokkal bővíthetik a partíciókat szükség esetén.

 

Windows Server 2008 High Availability Program

A legmagasabb szintű rendelkezésre állást igénylő ügyfeleink számára kínálja a Microsoft a Windows Server 2008 High Availability Program elnevezésű kiegészítő programot, amelyet azzal a céllal indítottunk útnak, hogy a rendkívül magas követelményeket támasztó ügyfeleink számára a legjobb minőségű kiszolgálói hardverkonfigurációkat, a Windows Server 2008 Datacenter rendszer támogatását, valamint változáskezelési eljárásokat biztosítsunk a legmegbízhatóbb és legteljesebb Windows Server-megoldások kialakítása érdekében. A Windows Server 2008 High Availability Program biztosítja a szükséges támogatást az alkalmazások maximális hasznos üzemidejének eléréséhez.

 
Legfőbb jellemzők:
A Windows Server 2008 Datacenter rendszer a Windows Server 2008 Standard változat szolgáltatásai mellett a következőket is biztosítja:
 

  • Akár 2 terabájt (32 bites rendszerek esetén 64 GB) RAM kezelése
  • Akár 64 db x64-es (64 bites) vagy 32 db x86-os (32 bites) processzor kezelése
  • Virtuális lemezképek korlátlan használati joga
  • Korlátlan virtualizáció a Hyper-V technológiával
  • Akár 16 csomópontos feladatátvételi fürtök támogatása
  • Memória és processzorok működés közbeni bővítése és cseréje a megfelelő hardverek esetén
  • Hibatűrő memóriaszinkronizálás
  • Elosztott fájlreplikáció (DFS-R)
  • Gyakorlatilag korlátlan számú hálózati hozzáférési szolgáltatási kapcsolat (RRAS)
  • Gyakorlatilag korlátlan számú hálózati házirend-kiszolgálói kapcsolat
  • Akár 65 535 terminálkiszolgálói kapcsolat
  • Továbbfejlesztett identitáskezelés
További információért a termékről kattintson ide! (ugrás a Microsoft angol nyelvű oldalára)
Ajánlatkéréssel, kérdéssel kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal!


<< Vissza

AI.Mesteréges Intelligencia IBM alapokon.
Aki kimarad, lemarad…


CSINFO Partner nap
20224.04.11. csütörtök
9,00-14,00 óráig
Helyszín: Teatro di Fragola
1137 Budapest, Újpest rakpart 5.

IBM FlashSystem

Innováció a tároló technológiában

Az IBM FlashSystem újradefiniálja az adatközpont határait.

Csatlakozzon az IBM csapatához a TheCube eseményen, április 25-én, ahol többet megtudhat a Storage jövőjéről.

Regisztrálj itt:

https://ibm.biz/BdmHEP


IBM FlashSystem tárolók

IBM FlashSystem® Cyber Vault

A hagyományos tárolókhoz képest

- Nagyságrendi teljesítményfelvét csökkentés 
- Nagységrendi válaszidő csökkenés 
- Nagyságrendi átviteli sebesség növekedés
- Beépített tikosítás
- Nem módosítható adattárolás

ibm Lenovo VMWare Veeam Office365
English version

Copyright © 2012 C.S. Informatikai Rendszerek Kft. Minden jog fenntartva.