Csinfo.hu > NYITÓLAP, AKCIÓS AJÁNLATOK

Cégbemutató

Célkitűzés:

Cégünk elsősorban vállalatoknak kínál hatékony informatikai megoldásokat a napi üzletvitelük biztonságos és folyamatos ellátásához. Neves hardver és szoftvergyártók elkötelezett partnereiként, kiváló minőségű termékekből, professzionális, üzemeltetési környezetek kialakítására törekszünk.

Kollégáink nagy tapasztalattal rendelkeznek, hibatűrő, magas rendelkezésre állású, nagyvállalati informatikai rendszerek tervezésében, kivitelezésében, támogatásában.

Célunk a hosszú távú, magas színvonalú együttműködések kialakítása, rugalmas és dinamikus munkastílusban, ügyfeleink maximális elégedettségére.

 
A cég története:

1992-ben mint egyéni vállalkozás indult. A fő profil, programozás és utazási irodák, valamint gyógyszer ipari cégek informatikai támogatása.

1998-ban a piaci igényeknek és a növekedésnek megfelelően Copas Soft néven átalakult korlátolt felelősségű társasággá, a profil a rendszertámogatás és az üzemeltetés mellett kibővült HP és DELL informatikai eszközök és Microsoft Szerver operációs rendszerek értékesítésével, Microsoft SBS alapú komplett irodai megoldások tervezésével, kivitelezésével kis és középvállalkozások számára.

2005-ben fordulópont következett a cég életében, az eddigi profil háttérbeszorítása mellett IBM Blade és IBM tároló technológiákon alapuló közép és nagyvállalati megoldások kerültek előtérbe.  Alvállalkozóként jelentős részt vállaltunk neves magyarországi bankok IBM Blade, IBM tároló, valamint VMware technológiáinak tervezésénél implementálásánál.

2011-től a cég  C.S. Informatikai Rendszerek Kft. néven az eddigi IBM és VMware profilt megtartva, mint komplett infrastruktúra megoldásszállító, az informatikai piac hangsúlyosabb szereplőjeként tevékenykedik.


Tar György István
Ügyvezető

+36 30 229 4079
tar.gyorgy@csinfo.hu

   
 

 

AI.Mesteréges Intelligencia IBM alapokon.
Aki kimarad, lemarad…


CSINFO Partner nap
20224.04.11. csütörtök
9,00-14,00 óráig
Helyszín: Teatro di Fragola
1137 Budapest, Újpest rakpart 5.

IBM FlashSystem

Innováció a tároló technológiában

Az IBM FlashSystem újradefiniálja az adatközpont határait.

Csatlakozzon az IBM csapatához a TheCube eseményen, április 25-én, ahol többet megtudhat a Storage jövőjéről.

Regisztrálj itt:

https://ibm.biz/BdmHEP


IBM FlashSystem tárolók

IBM FlashSystem® Cyber Vault

A hagyományos tárolókhoz képest

- Nagyságrendi teljesítményfelvét csökkentés 
- Nagységrendi válaszidő csökkenés 
- Nagyságrendi átviteli sebesség növekedés
- Beépített tikosítás
- Nem módosítható adattárolás

ibm Lenovo VMWare Veeam Office365
English version

Copyright © 2012 C.S. Informatikai Rendszerek Kft. Minden jog fenntartva.