IBM FlashSystem® Cyber Vault

Vállalati immunrendszer: a kiberellenállóság

Az IBM FlashSystem által újradefiniált kibertér-ellenállóképesség

 
System HACKEDAz Európai Unió 2023. január 16-án életbe léptette a DORA (Digital Operational Resilience Act) rendeletét, amely arra törekszik, hogy megerősítse a pénzügyi szervezetek információs és kommunikációs technológiai (IKT), valamint az ezeket felhőplatformokat vagy adatelemzési szolgáltatásokat kiszolgáló létfontosságú harmadik felek hálózati és IT rendszereinek biztonságát.
Ez az intézkedés Magyarországon még szigorúbb, a Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatóság (SZTH) külön testületként ellenőrzi a vállalatok rendszereinek sebezhetőségét.
Amellett, hogy a rendelet védelmet nyújt, biztonsági követelményeket is megfogalmaz. A különféle pénzügyi vállalatok kötelesek szoftveresen tesztelni a digitális működési ellenállóképességüket, és egyidejűleg felelősséget is kell vállalniuk az őket technológiailag vagy szolgáltatásokkal kiszolgáló harmadik felek kockázatmentességéért is. Ebben lesz vállalata segítségére az IBM.
 
Napjainkban a kiberfenyegetések állandó és gyorsan növekvő problémát jelentenek a cégek számára. Annak ellenére, hogy Ön már megtette a szükséges intézkedéseket a támadások észlelésére és megelőzésére, még mindig előfordulhat, hogy egy támadó átjut rendszere védelmén.
Cyber SecurityAz IBM FlashSystem® Cyber Vault megoldást úgy tervezték, hogy felgyorsítsa a kibertámadások észlelését és helyreállítását. Az IBM FlashSystem képes teljesítményt, költséghatékonyságot, magas rendelkezésre állást és konzisztens vállalati szintű adatszolgáltatásokat biztosítani hibrid felhőkörnyezetekben.
Váltson gondolkodásmódot: gondoljon a megelőzésre és tudja biztonságban vállalati IT rendszerét!
 
 
A vállalati tárolói rendszerek szerepe a kiberreziliencia kialakításában.
Egészségünk megőrzésénél is a megelőzésre kell a legfőbb hangsúlyt fektetni, nem elég csak a tüneteket kezelni. Ez nincs máshogy vállalatának informatikai rendszerével sem: a kiberbiztonság addig nem teljes, amíg nincs biztosítva az IT rendszerek ellenállóképessége. Az IBM védelem és kockázatkezelés terén szerzett átfogó tapasztalatával vezető szerepet tölt be a vállalati rendszerek biztosításában. Válogasson a különféle univerzális tárolási és adatvédelmi IBM csomagok között:

Tudjon meg többet!
 
 
Gyorsabb zsarolóvírus-felismerés és kezelés
A vállalatok ellen indított kibertámadások pénzügyileg egyre megterhelőbbek. Szinte naponta érkeznek jelentések újabb és újabb incidensekről. A kibertámadásokat rosszindulatú programok vagy zsarolóprogramok formájában aktiválják, amelyek ellopják vagy zárolják az értékes információkat és csak váltságdíj fejében juttatják vissza a sértettnek. Néha a támadások célja a bizalmas adatok megsemmisítése egy szervezet megbénítása érdekében. Előzze meg a problémát vagy ha megtörtént a baj, akkor kerülje el az adatvesztést és minimalizálja a rendszerállást az IBM tároló és IT támogatói megoldásaival:

Tudjon meg többet!

AI.Mesteréges Intelligencia IBM alapokon.
Aki kimarad, lemarad…


CSINFO Partner nap
20224.04.11. csütörtök
9,00-14,00 óráig
Helyszín: Teatro di Fragola
1137 Budapest, Újpest rakpart 5.

IBM FlashSystem

Innováció a tároló technológiában

Az IBM FlashSystem újradefiniálja az adatközpont határait.

Csatlakozzon az IBM csapatához a TheCube eseményen, április 25-én, ahol többet megtudhat a Storage jövőjéről.

Regisztrálj itt:

https://ibm.biz/BdmHEP


IBM FlashSystem tárolók

IBM FlashSystem® Cyber Vault

A hagyományos tárolókhoz képest

- Nagyságrendi teljesítményfelvét csökkentés 
- Nagységrendi válaszidő csökkenés 
- Nagyságrendi átviteli sebesség növekedés
- Beépített tikosítás
- Nem módosítható adattárolás

ibm Lenovo VMWare Veeam Office365
English version

Copyright © 2012 C.S. Informatikai Rendszerek Kft. Minden jog fenntartva.