Windows Server 2008 R2 Enterprise

A Windows Server® 2008 Enterprise kiadás korábban nem tapasztalt szintű rendelkezésre állást, vadonatúj biztonsági fejlesztéseket és a működés szempontjából kulcsfontosságú alkalmazások növekedését támogató méretezhetőséget biztosít, ugyanakkor gazdaságos módszert kínál a virtualizáció előnyeinek kihasználásához is. A Windows Server 2008 Enterprise ideális operációs rendszer a hálózat- és üzenetkezelő, készlet-nyilvántartási, adatbáziskezelő és ügyfélszolgálati alkalmazásokat futtató kiszolgálók üzemeltetéséhez.

 

Magas rendelkezésre állás

A globális vállalatok számára kritikus fontosságú üzleti tényezővé vált, hogy folyamatosan biztosíthassanak zavartalan üzleti szolgáltatásokat munkatársaik, beszállítóik és partnereik számára. Az irodán kívül dolgozó munkatársak mellett a nemzetközi ügyfeleknek és partnereknek is folyamatosan hozzá kell férniük a különféle rendszerekhez és adatokhoz. A szolgáltatások leállása csökkenő termelékenységet és elszalasztott lehetőségeket okozhat. A Windows Server 2008 Enterprise rendszer a feladatátvételi fürtszolgáltatás, a Server Core telepítési mód, a hibatűrő memóriaszinkronizálás, az elosztott fájlreplikáció (DFS-R) és más jellemzői révén biztosítja a folyamatos rendelkezésre állást a vállalati működés szempontjából kritikus fontosságú alkalmazások, például az adatbázis- és üzenetkezelő rendszerek, valamint a fájl- és nyomtatási szolgáltatások ellátásához.

 

Server Core

A magas rendelkezésre állás másik lényeges eleme a leállások megelőzése. A Windows Server 2008 Enterprise kiadás révén kihasználhatja a Server Core, azaz a Windows Server 2008 rendszer minimális telepítési módjának előnyeit. A Server Core telepítéssel eltávolíthatja a munkaterhelések szempontjából nem létfontosságú funkciókat és illesztőprogramokat, így csak a támogatott kiszolgálói szerepkörökhöz szükséges alrendszerek maradnak üzemben. Ez a lehetőség fokozottan megbízható és biztonságos kiszolgálói környezetet eredményez, amely ideális megoldást kínál a legmagasabb igényeket támasztó alkalmazások és szolgáltatások futtatására, és egyúttal kevesebb javítást és szervizelést igényel.
 

Hibatűrő memóriaszinkronizálás

A Windows Server 2008 Enterprise hibatűrő memóriaszinkronizálási technológiája lehetővé teszi, hogy az operációs rendszer a Windows® aktuális példányát egy másik rendszerre másolja át. A két teljesen azonos memóriakép ezt követően egymással szinkron módon működhet, ami teljes hardveres hibatűrő megoldást biztosít (hasonlóan a RAID 1 konfi gurációval tükrözött merevlemezekhez).
 

Elosztott fájlreplikáció

A Windows Server 2008 Enterprise elosztott fájlreplikációs technológiája lehetővé teszi fájlcsoportok vizsgálatát és egyetlen adatszakasz replikálását több fájlba. Azáltal, hogy a rendszer csak egyetlen alkalommal replikálja a hasonló fájlokat, a replikációból adódó hálózati forgalom jelentősen csökkenhet.

Legfőbb jellemzők:

  • 2 TB memóriahasználat 64 bites rendszer esetén (64 GB memória a 32 bitesrendszernél)
  • Skálázható akár 8 processzorig
  • Menet közbeni memóriabővítési opció
  • Feladatátvételi fürtszolgáltatás akár 16 csomópont támogatása mellett
  • Hibatűrő memóriaszinkronizálás
  • Elosztott fájlreplikációs technológia (DFS)
  • Hyper-V-alapú virtualizáció és négy virtuális Windows Server futtatása szabadon
  • Korlátlan RRAS-kapcsolat
  • Korlátlan Network Policy Serverkapcsolat
  • Maximum 65 535 Terminal Serverkapcsolat
  • Fejlett azonosságkezelés az ADFS segítségével

További információért a termékről kattintson ide! (ugrás a Microsoft angol nyelvű oldalára)

Ajánlatkéréssel, kérdéssel kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal!


<< Vissza

AI.Mesteréges Intelligencia IBM alapokon.
Aki kimarad, lemarad…


CSINFO Partner nap
20224.04.11. csütörtök
9,00-14,00 óráig
Helyszín: Teatro di Fragola
1137 Budapest, Újpest rakpart 5.

IBM FlashSystem

Innováció a tároló technológiában

Az IBM FlashSystem újradefiniálja az adatközpont határait.

Csatlakozzon az IBM csapatához a TheCube eseményen, április 25-én, ahol többet megtudhat a Storage jövőjéről.

Regisztrálj itt:

https://ibm.biz/BdmHEP


IBM FlashSystem tárolók

IBM FlashSystem® Cyber Vault

A hagyományos tárolókhoz képest

- Nagyságrendi teljesítményfelvét csökkentés 
- Nagységrendi válaszidő csökkenés 
- Nagyságrendi átviteli sebesség növekedés
- Beépített tikosítás
- Nem módosítható adattárolás

ibm Lenovo VMWare Veeam Office365
English version

Copyright © 2012 C.S. Informatikai Rendszerek Kft. Minden jog fenntartva.