Windows Server 2008 R2 Foundation

Leírás: Windows Server 2008 R2 Foundation

Az új költséghatékony műszaki alap

A Windows Server Foundation jól bevált, megbízható technológiája biztosítja a legtöbb kisvállalati alkalmazás üzemeltetéséhez szükséges alapokat. A rendszer kedvező árú platformot kínál az informatikai alapszolgáltatások, így a fájl- és nyomtatómegosztás, a távelérés és a biztonsági szolgáltatások ellátásához. Az egyszerű és jól ismert Windows-felületnek köszönhetően bármely szervezet gyorsan elsajátíthatja a rendszer kezelését és üzemeltetését.
A Windows Server Foundation valódi helyi hálózat kialakítására alkalmas, ennek központjaként pedig biztonságos adatcserét tesz lehetővé a munkatársak számára, e-mailben vagy interneten keresztül történő adatküldés nélkül. A Windows Server Foundation emellett egyszerű áttérési lehetőséget biztosít a Windows Server nagyobb tudású változataira, így a cég informatikai megoldása az üzleti növekedésnek megfelelően fejlődhet.
A Windows Server Foundation a vállalattal együtt fejlődhet, ugyanis igény szerint biztosítja a Windows Server bővebb funkció- és szolgáltatáskészlettel rendelkező kiadására való áttérés lehetőségét. A műszakilag jártas szakemberek könnyű elérhetősége, a hardvereszközök többségével fennálló kompatibilitás, valamint az eredeti Windows rendszerű kiszolgáló üzemeltetéséből fakadó nyugalom révén cége kiemelkedően magas megtérülést érhet el a beruházásból.

 

Előnyök

A megbízható technológiára épülő Windows Server Foundation elérhető árú, egyszerűen üzembe állítható alapot kínál a szervezet számára a legtöbb üzleti alkalmazás futtatásához, valamint az információk és az erőforrások megosztásához. Az alábbiakban részletesen olvashat a rendszer legfontosabb előnyeiről.

 

Műszaki lehetőségek

A rendszer megbízható technológiát biztosít a legtöbb üzleti alkalmazás üzemeltetéséhez. A Windows Server Foundation kedvező árú platformot kínál az informatikai alapszolgáltatások, így a fájl- és nyomtatómegosztás, a távelérés és a biztonsági szolgáltatások ellátásához. A Windows Server Foundation valódi helyi hálózat kialakítására alkalmas, ennek központjaként pedig rendkívül biztonságos adatcserét tesz lehetővé a munkatársak számára, e-mailben vagy interneten keresztül történő adatküldés nélkül.

 

Ajánlott felhasználási terület

A Windows Server 2008 R2 Foundation ideális választás a cég első kiszolgálójának üzemeltetéséhez, és segítségével könnyen kialakítható az egy kiszolgálóval működő hálózat. A Windows Server Foundation az igényeknek megfelelően számos különböző módon üzembe helyezhető.
 

Alapinfrastruktúra

A Windows Server Foundation kiválóan használható egy vagy több munkaterhelés, például fájl- és nyomtatómegosztás, hálózatkezelés, Távoli asztali szolgáltatások (RDS), távösszeköttetések, illetve egyéb gyakori kiszolgálói szerepkörök ellátásához. A Windows Server Foundation emellett webszolgáltatások támogatására és webkiszolgálói platformként is használható a felhasználók hitelesítését igénylő intranetes és extranetes hálózatokban.
 

Active Directory

A Windows Server Foundation Active Directory-kiszolgálóként vagy -tartományvezérlőként is használható, és tagkiszolgálóként vagy tartományvezérlőként tartományokhoz is képes csatlakozni (a 15 felhasználóra vonatkozó korlátozás azonban Active Directory-környezetben is érvényes).
 

Terminálszolgáltatások (Távoli asztal)

A Windows Server Foundation ideális választást jelent a többfelhasználós számítógépes környezetekben, például a Microsoft Office közös használatához vagy a Távoli asztal szolgáltatások igénybevételéhez.
 

Üzleti célú alkalmazások

A Windows Server 2008 R2 termékcsaládhoz készült üzleti célú alkalmazások üzembe helyezhetők a kiszolgálón. Ha egy alkalmazás a „Certified for” vagy a „Works with” minősítéssel rendelkezik a Windows Server 2008 R2 rendszerre vonatkozóan, akkor a Windows Server Foundation rendszerrel is használható.

 

Elérhetőség és licencelés

A Windows Server 2008 R2 Foundation rendszer eredeti hardvergyártók (OEM) által szállított meghatározott egyprocesszoros kiszolgálókon érhető el. A pontos hardvertípusokkal kapcsolatos további információért forduljon a választott gyártóhoz.
 
A Windows Server 2008 R2 Foundation licencelése felhasználói fiókok szerint történik. A Windows Server 2008 R2 Foundation egy licence legfeljebb 15 felhasználói fiók számára engedélyezi a rendszer használatát. Egy adott felhasználói fiók egyszerre csak egy meghatározott felhasználóhoz tartozhat.
A Windows Server 2008 R2 Foundation fenti módon történő licencelése miatt Windows Server ügyfél-hozzáférési (CAL) licencek beszerzésére nincs szükség. Ez a Windows Server 2008 R2 Foundation rendszert jóval gazdaságosabb megoldássá teszi a kisvállalatok számára. Bár a Windows Server 2008 R2 Foundation esetében nincs szükség Windows Server CAL-licencekre, a Terminálszolgáltatásokhoz vagy a tartalomvédelmi szolgáltatáshoz tartozó CAL-licencekre szükség van, ha a Windows Server 2008 R2 Foundation rendszerű kiszolgálón az adott kiszolgálói szerepkört használják.

További információért a termékről kattintson ide! (ugrás a Microsoft magyar nyelvű oldalára)
PDF formátum!
Ajánlatkéréssel, kérdéssel kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal!



<< Vissza

AI.Mesteréges Intelligencia IBM alapokon.
Aki kimarad, lemarad…


CSINFO Partner nap
20224.04.11. csütörtök
9,00-14,00 óráig
Helyszín: Teatro di Fragola
1137 Budapest, Újpest rakpart 5.

IBM FlashSystem

Innováció a tároló technológiában

Az IBM FlashSystem újradefiniálja az adatközpont határait.

Csatlakozzon az IBM csapatához a TheCube eseményen, április 25-én, ahol többet megtudhat a Storage jövőjéről.

Regisztrálj itt:

https://ibm.biz/BdmHEP


IBM FlashSystem tárolók

IBM FlashSystem® Cyber Vault

A hagyományos tárolókhoz képest

- Nagyságrendi teljesítményfelvét csökkentés 
- Nagységrendi válaszidő csökkenés 
- Nagyságrendi átviteli sebesség növekedés
- Beépített tikosítás
- Nem módosítható adattárolás

ibm Lenovo VMWare Veeam Office365
English version

Copyright © 2012 C.S. Informatikai Rendszerek Kft. Minden jog fenntartva.