Windows Server 2008 R2 Web

A Windows Web Server 2008 kifejezetten nagy rendelkezésre állású, webes kiszolgáló környezethez kapcsolódó internethez készült az új generációs Windows Server 2008 webes infrastrukturális képességeinek szilárd alapjain. A Windows Server korábbi verzióinál robusztusabb képességekkel rendelkező Windows Web Server 2008 azt nyújtja, amire a felhasználónak egy nagyszabású, nagy rendelkezésre állású, egy pontban hosztolt környezetekre dedikált webes környezet támogatásához szüksége van, mindezt egyazon Windows Server-verzión belül. A kifejezetten egy feladatra tervezett Windows Web Server 2008 ideális webes alkalmazások és szolgáltatások hosztolására. A frissen áttervezett Internet Information Services 7.0 (IIS 7.0), ASP.NET és a Microsoft® .NET Framework környezettel integrálva, valamint a Microsoft® SQL Server™ helyi telepítésének támogatásával a Windows Web Server 2008 lehetővé teszi, hogy a vállalatok gyorsan hozhassanak létre weblapokat, webhelyeket, webes alkalmazásokat és webes szolgáltatásokat. A Windows Server 2003 előző változatától, a Web Editiontől eltérően a Windows Web Server 2008 jobb processzor- és memóriaképességekkel rendelkezik. Ez a verzió a Microsoft® Desktop Engine-en (MSDE) kívül a Microsoft SQL Server más verzióinak telepítését is lehetővé teszi.
 
 

A Windows Web Server 2008 ügyféloldali előnyei

A Windows Server 2003 előző verziójánál, a Web Editionnél nagyobb műszaki kapacitás, a Microsoft SQL Server telepítésére nincs korlátozás.
 

  • Igen hatékony platform ASP.NET-alapú internetes webes alkalmazásokhoz, mert tartalmazza a frissen áttervezett Internet Information Services 7.0 (IIS 7.0), ASP.NET és a Microsoft® .NET környezetet is.
  •  
  • Dedikált webkiszolgáló funkció és szerverszerepek, amelyek támogatják a négyutas szimmetrikus multiprocessinget (SMP), valamint a 32 bites verzióban 4 GB, a 64 bites verzióban 32 GB RAM használatát.
  •  
  • Gazdaságos, új generációs webkiszolgáló, amely versenyképes áron biztosítja olyan vállalatok hosztingigényeit, amelyeknek gyorsan van szükségük weblapok, webhelyek, webes alkalmazások és webes szolgáltatások létrehozására.

 
A Windows Web Server 2008 webes kiszolgáló környezethez kapcsolódó, internetre optimalizált és ipari szabványokra épül, ami lehetővé teszi a vállalatok számára új kiszolgáló infrastruktúrakörnyezet egyszerű kiépítését vagy meglévőbe történő integrálását. A webfejlesztők olyan weblapokat és szolgáltatásokat tudnak létrehozni, amelyek szabványos interfészek, például XML és SOAP útján képesek kommunikálni más platformokkal. Az ilyen szinten költséghatékony alkalmazásfejlesztés javítja az üzlet termelékenységét, rugalmasságát, és kibővíti az üzleti lehetőségek körét.

 

A Windows Web Server 2008 korlátai

A Windows Web Server 2008-at kifejezetten dedikált vagy megosztott webhosztingigények kielégítésére tervezték és optimalizálták. Az interneten keresztül elérhető weblapok, webhelyek, webes alkalmazások és webes szolgáltatások kiszolgálásához nem szükséges funkciókat nem építették be a Windows Web Server 2008-ba (ilyenek például a DNS, a WINS, a DCHP és a Microsoft Active Directory kiszolgálói funkciók). Noha a Windows Web Server 2008-at futtató számítógépek tagjai lehetnek egy Active Directory® kiszolgáló domainnek, a Windows Web Server 2008 nem lehet domainvezérlő. Ez azt jelenti, hogy a Windows Web Server 2008 önmagában nem használható olyan menedzsmentszolgáltatásokra, mint a csoportházirend, szoftverkorlátozó házirend, távtelepítési szolgáltatás, Microsoft Metadirectory Services, Internet Authentication Service (IAS) stb. Amennyiben tehát kiegészítő képességekre, például domainvezérlő, univerzális leíró, feltáró és integráló (UDDI) szolgáltatásokat használó alkalmazások hosztolására és egyéb általános képességekre van szükség, a Windows Server 2008 valamelyik alábbi verzióját célszerű használni:
 

  • Windows Server 2008, Standard,
  • Windows Server 2008, Enterprise,
  • Windows Server 2008, Datacenter.

 
A Windows Web Server 2008 összes alapszolgáltatása – beleértve az IIS 7.0-át, a Microsoft .NET keretrendszert és az ASP.NET-et – mind be van építve a Windows Server 2008 család többi tagjába is.

További információért a termékről kattintson ide! (ugrás a Microsoft angol nyelvű oldalára)
Ajánlatkéréssel, kérdéssel kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal!



<< Vissza

AI.Mesteréges Intelligencia IBM alapokon.
Aki kimarad, lemarad…


CSINFO Partner nap
20224.04.11. csütörtök
9,00-14,00 óráig
Helyszín: Teatro di Fragola
1137 Budapest, Újpest rakpart 5.

IBM FlashSystem

Innováció a tároló technológiában

Az IBM FlashSystem újradefiniálja az adatközpont határait.

Csatlakozzon az IBM csapatához a TheCube eseményen, április 25-én, ahol többet megtudhat a Storage jövőjéről.

Regisztrálj itt:

https://ibm.biz/BdmHEP


IBM FlashSystem tárolók

IBM FlashSystem® Cyber Vault

A hagyományos tárolókhoz képest

- Nagyságrendi teljesítményfelvét csökkentés 
- Nagységrendi válaszidő csökkenés 
- Nagyságrendi átviteli sebesség növekedés
- Beépített tikosítás
- Nem módosítható adattárolás

ibm Lenovo VMWare Veeam Office365
English version

Copyright © 2012 C.S. Informatikai Rendszerek Kft. Minden jog fenntartva.