VMware View 5

Felhő alapú asztali megoldások az IT irányításban és a végfelhasználói élményben.

A VMware View5 –el egyszerűen menedzselheti a deszktopokat és alkalmazásokat a megnövelt biztonság és irányíthatóság mellett. A teljes mértékben személyre szabott és már megszokott asztali környezetet biztosítja az eszközök és munkamenetek alatt. A hagyományos asztali munkaállomásokhoz képest magasabb rendelkezésre állást és gyorsabb szolgáltatást biztosít, mindemellett a munkaállomások bekerülési költsége akár a felére is csökkenthető! A végfelhasználók a termelékenység és a kapcsolódás egy új szintjét ismerhetik meg; több eszközről és helyről is csatlakozhatnak a vállalati rendszerhez, mindeközben az IT egy szigorúbb és összetettebb biztonsági szabályrendszert alkalmazhat.
 

Alakítsa át az asztali menedzsmentet, villanyozza fel felhasználóit

Nyújtson gazdag, személyre szabott asztali megoldást mint szolgáltatást egy virtuális platformról, mely az asztali számítógép élményét nyújtja az operációsrendszertől kezdve az alkalmazásokon keresztül egészen az adatokig. Valósítson meg központosított, automatizált menedzsmentet az operációsrendszer, alkalmazások és a felhasználói adatok felett, hogy növelje a felügyeletet és csökkentse a költségeket. Növelje üzlete reagálási képességét, miközben rugalmas és nagy teljesítményű asztali élményt nyújt a végfelhasználóknak, a csatlakoztathatóság széles választékával karöltve.
 

Gyors reagálás és a szolgáltatások elérhetősége

Valósítsa meg a felhő alapú szolgáltatások által nyújtotta gyorsaságot és rendelkezésre állást az asztali számítógépek és alkalmazások területén a VMware View5 –el. A VMware vSphare alapjaira épülve a View5 egy egyszerűen integrált platformon keresztül az asztali élményt mint felhő alapú szolgáltatást valósítja meg. A dinamikusan lefoglalt erőforrásokkal egy rendkívül gyors és nagy rendelkezésre-állású végfelhasználói megoldást biztosít. Az aktuális vállalati igényekhez igazíthatja a virtuális gépek teljesítményét és méretét a tervezett vagy véletlenszerű leállásokkal szemben. Futtassa asztali gépeit, mint egy az üzleti szempontból kritikus szolgáltatást.
 
 
3D grafikus média megjelenítés: Lehetővé vált a 3D –s alkalmazások futtatása, mint a Windows Aero, Office 2010, OpenGL vagy DirectX, mindez grafikus kártya vagy speciális eszközök beépítése nélkül (vSpere5 vagy újabb platform szükséges).
 
Integrált és egységesített kommunikációs szolgáltatások: Mind a teljesítmény, mind a kommunikáció optimalizálásának érdekében egy integrált VOIP és desktop view élményt nyújtó architektúrát tesz elérhetővé a végfelhasználó számára
 
View Storage Accelerator:optimalizálja a tároló használatot a virtuális asztal megjelenítése közben a statikus, változatlan képkocka-blokkok gyorsító tárazásával rendszertöltés és használat alatt.
 
vCenter Operations for View:(optional add-on) Lehetővé teszi az asztali környezetek teljes körű monitorozását.
 
View Manager Localization:Lokalizált adminisztrátor konzolt tesz elérhetővé globális felhasználók számára öt nyelven (Francia, Német, Japán, Koreai és egyszerűsített Kínai).
 
VMware View Clients:Mac OS X és Linux alapú asztali gépek és notebook-ok támogatása PCoIP támogatással.
 
vSphere 5 support:Biztosítja, hogy a virtuális asztalok az iparág legkomplettebb és robosztusabb felhő alapú infrastruktúráján fussanak.
 
PCoIP Extension Services:Lehetővé teszi a WMI alapú eszközök számára több mint 20 munkafolyamat statisztikai adatainak monitorozását, hibafigyelését és végfelhasználói kérelmek támogatását.
 
PCoIP Optimization Controls:Lehetővé teszi a protokollok hatékony kihasználását, az IT adminisztrátorok számára a sávszélesség beállítások konfigurálását, felhasználói vagy hálózati követelmények alapján, hogy akár 75% -al csökkentse a sávszélesség terhelést.
 
PCoIP Continuity Services:Zökkenőmentes végfelhasználói élményt biztosít a hálózat megbízhatóságától függetlenül a kimaradások észlelésével és a munkafolyamatok automatikus helyreállításával.
 
 
További információért a termékről kattintson ide!(ugrás a VMware angol nyelvű oldalára)

PDF formátum!

Ajánlatkéréssel, kérdéssel kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal!


<< Vissza

AI.Mesteréges Intelligencia IBM alapokon.
Aki kimarad, lemarad…


CSINFO Partner nap
20224.04.11. csütörtök
9,00-14,00 óráig
Helyszín: Teatro di Fragola
1137 Budapest, Újpest rakpart 5.

IBM FlashSystem

Innováció a tároló technológiában

Az IBM FlashSystem újradefiniálja az adatközpont határait.

Csatlakozzon az IBM csapatához a TheCube eseményen, április 25-én, ahol többet megtudhat a Storage jövőjéről.

Regisztrálj itt:

https://ibm.biz/BdmHEP


IBM FlashSystem tárolók

IBM FlashSystem® Cyber Vault

A hagyományos tárolókhoz képest

- Nagyságrendi teljesítményfelvét csökkentés 
- Nagységrendi válaszidő csökkenés 
- Nagyságrendi átviteli sebesség növekedés
- Beépített tikosítás
- Nem módosítható adattárolás

ibm Lenovo VMWare Veeam Office365
English version

Copyright © 2012 C.S. Informatikai Rendszerek Kft. Minden jog fenntartva.