Flex System Enterprise Chassis

A Flex System a következő generációs blade technológia, amely nagyobb teljesítményt és sávszélességet biztosít, és sokkal több képességet biztosít a konszolidáláshoz és a virtualizáláshoz, mint a korábbi rendszerek. A Flex Rendszert a Flex System Enterprise Chassis rögzíti, amely lehetővé teszi a nagy sebességű teljesítményt az integrált szerverek és a hálózatépítés terén. Továbbá, rugalmas kialakításának köszönhetően a változó munkaterhelések igényei kielégíthetők önállóan skálázható informatikai erőforrásokkal a magasabb kihasználtság és a terhelésenkénti költségcsökkentés érdekében.

A Flex System Enterprise Chassis egy egyszerű, integrált infrastruktúra-platform, amely támogatja a számítási, tárolási és hálózati erőforrások keverékét az alkalmazások igényeinek kielégítésére. A megoldás egyszerűen skálázható, ha egy másik keretet a szükséges csomópontokkal lát el. A Lenovo XClarity Administrator segítségével több keretet egyetlen képernyőn ellenőrizni lehet. A rugalmas 14 csomópont, a 10U-s keret egyszerűen telepíthető, és a jövőben igényeihez igazodik.


Rugalmasság és hatékonyság

A keret 14 sávja lehetővé teszi számítási és kezelési csomópontok telepítését, hálózati modulokkal hátul. Egyetlen keret vagy keretcsoport teljes mértékben testre szabható a számítástechnikai környezet sajátos igényeihez. Az informatika az üzleti igények kielégítésére egyetlen, több operációs környezetben működő rendszert használ.
 

Könnyen skálázható egyszerű adminisztrációval

Mivel a Flex System Enterprise Chassis egy all-in-one megoldás, úgy tervezték, hogy egyetlen keretből sokra növekedjen. A számítások hozzáadása vagy a hálózatépítési képesség olyan egyszerű, mint további csomópontok vagy modulok hozzáadása. Számítógépes csomópontok és I / O modulok csatlakoznak a középsíkhoz, és úgy vannak tervezve, hogy behelyezhetők vagy eltávolíthatók legyenek a keret futása közben. A középsugár használata azt jelenti, hogy a számítási csomópontok és az I / O modulok nem igényelnek saját tápkábelt, és nem igényelnek hálózati kábelt vagy adó-vevőt, hogy összekapcsolódjanak egymással a kereten belül. Ezek a funkciók megkönnyítik a számítási csomópontok hozzáadását vagy cseréjét, és gyors működését.
 
Az egyszerű, magasan integrált kezelőrendszer lehetővé teszi, hogy a keretbe beépített keretkezelési modulokat egyetlen kerethez igazítsanak, és az új Lenovo XClarity Administrator ügynökmentes hardvermenedzsmentet kínál számítási csomópontok és hálózatépítés céljából.
 

A technológia több generációjára tervezték

A Flex System Enterprise Chassis az informatikai infrastruktúra alapja és jövője. A teljesítménykövetelmények számítása mindig növekszik, és a hálózati igények tovább nőnek a növekvő sávszélességi igényekkel és a késleltetés csökkenésével szemben. Az keret méretét úgy alakították ki, hogy megfeleljen a jövőbeli munkaterhek igényeinek, rugalmasságot kínálva a számítástechnikai, tárolási és hálózati technológiák jelenlegi és jövőbeli fejlesztéseinek támogatására.
 

A kulcskomponensek és csatlakozó helyeik

Elölnétet:

Hátulnézet:


Részletek:

Tulajdonság Leírás
Géptípus 8721
Firmware Keret az első generációs keretkezelési modullal (68Y7030): IBM aláírással 
ellátott keretek keretkezelési modullal 2 (00FJ669): Lenovo aláírt firmware
Méret 10U rack-szerelt egység.
Számítási csomópontok maximális száma 14 fél-széles (egyetlen öböl), hét teljes szélességű (két öböl), három kettős magasságú teljes szélességű (négy sáv) vagy egy négyszeres magasságú (8 sáv). Keverés támogatott.
Keret 42U rackonként Négy.
Csomópontok 42U rackonként 56 fél-széles, vagy 28 teljes szélességű.
Irányítás A keretkezelési modulok 2 (CMM2) modullal biztosítják a keretkezelést. Egy vagy két CMM2s szabvány, a modelltől függően és a kettő felhasználásával redundanciát biztosít.
Az Enterprise Chassis korábbi modelljei az első generációs CMM-t használják. A CMM2 az integrált kezelőmodulhoz (IMM2) csatlakozik az keret minden egyes számítási csomópontjába. Választható Lenovo XClarity rendszergazda a hardver-erőforrás-menedzsmenthez integrátorokkal a VMware vCenter és a Microsoft System Center számára, beleértve a virtualizációt, a hálózatépítést és a tárolást. Az első generációs CMM keret CMM2-re frissíthető, azonban a CMM és a CMM2 nem keverhető össze.
I / O architektúra Legfeljebb nyolc sávos I / O egy I / O adapter kártyához, minden sávban akár 16 Gbps sávszélesség is. Legfeljebb 16 sávos I / O, egy fél-széles csomóponthoz két adapterrel. Hálózati megoldások széles köre, többek között Ethernet, Fibre Channel, Fibre Channel over Ethernet (FCoE) és InfiniBand.
Áramforrás Akár hat olyan tápegység, amelyek N + N vagy N + 1 redundáns teljesítményt nyújtanak. A váltakozó áramú tápegységek 80 PLUS Platinum tanúsítvánnyal rendelkeznek, és több mint 94% -os hatékonyságot biztosítanak 50% terhelés és 20% terhelés mellett. Mindegyik tápegység két egymástól függetlenül működő 40 mm-es hűtőventilátor-modult tartalmaz. A tápellátási lehetőségek 2500W AC és 2500W -48V DC tápegységek. Minden telepített tápegységnek azonosnak kell lennie.
Ventillátor modulok Tíz ventilátor modul (nyolc 80 mm-es ventilátor modul és két 40 mm-es ventilátor modul); Négy 80 mm és két 40 mm-es ventilátor modul.
Méretek Magasság: 440 mm 
Szélesség: 447 mm 
Mélység: 800 mm (az előlapról az keret hátulján mérve), 840 mm (33,1 in) (a csomópont rögzítő fogantyújától a teljesítményig ellátó fogantyú)
Súly Minimális konfiguráció: 96,62 kg 
Maximális konfiguráció: 220,45 kg (486 lb)
Hangszint 7,5 bels (bejelentett)
Hőmérséklet Üzemi hőmérséklet 5 ° C és 40 ° C között
Elektromosság AC bemeneti teljesítmény: 200-240 V ac (névleges), 50 vagy 60 Hz 
-48 V DC Bemeneti teljesítmény: -48 V-tól -60 V DC-ig (névleges) 
Minimális konfiguráció: 0,51 kVA (két tápegység) 
Maximális konfiguráció: 13 kVA hat tápegység)
Energiafelhasználás 12 900 W maximális

További információért a termékről kattintson ide!
PDF formátum!
 
Ajánlatkéréssel, kérdéssel kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal!



<< Vissza

AI.Mesteréges Intelligencia IBM alapokon.
Aki kimarad, lemarad…


CSINFO Partner nap
20224.04.11. csütörtök
9,00-14,00 óráig
Helyszín: Teatro di Fragola
1137 Budapest, Újpest rakpart 5.

IBM FlashSystem

Innováció a tároló technológiában

Az IBM FlashSystem újradefiniálja az adatközpont határait.

Csatlakozzon az IBM csapatához a TheCube eseményen, április 25-én, ahol többet megtudhat a Storage jövőjéről.

Regisztrálj itt:

https://ibm.biz/BdmHEP


IBM FlashSystem tárolók

IBM FlashSystem® Cyber Vault

A hagyományos tárolókhoz képest

- Nagyságrendi teljesítményfelvét csökkentés 
- Nagységrendi válaszidő csökkenés 
- Nagyságrendi átviteli sebesség növekedés
- Beépített tikosítás
- Nem módosítható adattárolás

ibm Lenovo VMWare Veeam Office365
English version

Copyright © 2012 C.S. Informatikai Rendszerek Kft. Minden jog fenntartva.