ESET NOD32

Gyors, megbízható és könnyedén menedzselhető

Proaktív, gyors, könnyen menedzselhető antivírus rendszerek kiváló terméktámogatással és kedvező licencpolitikával
 

ThreatSense

A ThreatSense technológia a hagyományos, leíró-adatbázisokon alapuló víruskeresés mellett a mesterséges intelligencia által végzett heurisztikus analíziseket és a valós környezetben elvégzett szimulációkat is magába foglalja. Ennek köszönhetően az ESET termékei proaktív védelmet nyújtanak az úgynevezett nulladik napi támadások nagy része ellen.
 

Könnyedén menedzselhető a teljes rendszer

Az ESET Remote Administrator egyszerűvé teszi a kiterjedt – akár több tízezres – vállalati hálózatok menedzselését. A termékek központi konfigurálása csökkenti a költségeket, míg a védelem nélküli munkaállomások felderítésének lehetősége eltünteti a biztonsági réseket. Az ESET termékei így kiváló vírusvédelmi megoldást nyújtanak mind a kis- és közép-, mind pedig a nagyvállalatok számára.
 


Licenctípusok

Home Edition licencek

Az ESET NOD32 Antivirus és az ESET Smart Security otthoni és kis céges környezetbe szánt verziói a Home Edition licencek. Négy számítógépig kizárólag Home Edition licenc rendelhető.

Business Edition licencek

Az ESET NOD32 Antivirus és az ESET Smart Security céges, illetve nagyvállalati környezetbe szánt verziói a Business Edition termékek. Az ezekhez tartozó licenctípus négy számítógépnél nagyobb hálózatok, illetve szerverek esetében alkalmazható. A Business Edition licencek nem csupán a munkaállomások, de a szerverek védelméről is gondoskodnak (ESET File Security Linux/BSD/Solaris rendszerekre, ESET NOD32 Antivirus Microsoft szerverekre).

Az e-mail szerverek és az átjárók védelmét az ESET e-mail szerverekre kifejlesztett szoftverei és az ESET Gateway Security biztosítják. Ezek eltérnek az ESET NOD32 Antivirus és ESET Smart Security programoktól, és licencüket külön kell megvásárolni.
 
A Business Edition licenc az ESET termékek központi adminisztrációjára szolgáló ESET Remote Administrator szoftvert is tartalmazza, amely segítségével a teljes számítógépes hálózat egyetlen központi helyről menedzselhető.
 
Business Edition konstrukció esetén a telepített operációs rendszerek száma határozza meg a licencszámot.
 
Az ESET Mobile Security az ESET Smart Security Business Edition illetve ESET NOD32 Antivirus Business Edition tulajdonosok számára a megvásárolt licencmennyiség erejéig 50% kedvezménnyel érhető el.
 

Workstation Protection licencek

Az ESET NOD32 Antivirus kizárólag munkaállomások védelmére szolgáló licence, 5-200-as munkaállomás számig (ennél nagyobb hálózatok esetében kizárólag Business Edition licenc rendelhető). A Workstation Protection licenc is tartalmazza az ESET Remote Administrator programot.

 
1 darab szerver és 200-nál kevesebb munkaállomás esetén a Workstation Protection licenc kiegészítve az 1 darab fájlszerver védelméhez szükséges ESET NOD32 Antivirus licenccel kedvezőbb konstrukciót jelent, mint a Business Edition licenc. Amennyiben egynél több szerver van a vállalatánál, a Business Edition licenckonstrukciót érdemes választani.
 

E-mail szerver licencek

A következő termékek licencelése a kiszolgált postafiókszám alapján történik:

  • ESET Mail Security for Microsoft Exchange
  • ESET Mail Security for Linux/BSD/Solaris

  • ESET NOD32 Antivirus for IBM Lotus Domino

  • ESET Mail Security for Kerio Connect

 
Ezen termékek licenceinek árai megegyeznek egymással. A licencdíjat elosztott rendszerek esetén úgy határozzuk meg, hogy a kiszolgáló gépekre egyenlő arányban osztjuk el a kiszolgált postafiókok számát.
 

Átjáróvédelem licenc (ESET Gateway Security)

Az átjáróvédelem Linux/BSD/Solaris átjárókra, illetve Kerio WinRoute Firewall-hoz érhető el. A licenc darabszámát a védett munkaállomások és szerverek száma határozza meg.

 

Fontos tudnivalók

Az ESET Mail Security for Microsoft Exchange és az ESET Mail Security for Kerio Connect licencek a szerverek fájlrendszervédelméről is gondoskodnak, ezért ezekre a szerverekre nem szükséges külön ESET NOD32 Antivirus licenceket vásárolni.

Terminál szerveres, illetve vékony klienses környezetre a Business Edition licenckonstrukciót ajánljuk.

A webszerverek védelmére az ESET NOD32 Antivirus for Windows File Servers vagy az ESET File Security for Linux/BSD/Solaris licencet ajánljuk.

 
További információért a termékről kattintson ide! (ugrás az Eset NOD32 magyar nyelvű oldalára)
Ajánlatkéréssel, kérdéssel kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal!

Elköltöztünk!

Kedves Ügyfeleink és partnereink!

2019.01.01-től cégünk új telephelyre költözött.
Új címünk: 2643 Diósjenő Tópart út 25
Új cégjegyzék szám: 12-09-010479

 

LENOVO (IBM) xSeries szerverek

  • A Lenovó megvásárolta az IBM System X, Flex, és hálózatos üzletágát!
  • 2015.01.01-től az IBM System X szerverek valamint a FLEX System Lenovo csatornán keresztül rendelhetőek

VMware vSphere Essentials Plus

  • Teljes virtualizációs megoldás kisvállalatok számára
  • vMotion,
  • VMware High Availability
  • VMware Data Recovery
VMWare
ibm
OldaltérképJogi nyilatkozat English version

Copyright © 2012 C.S. Informatikai Rendszerek Kft. Minden jog fenntartva. | Honlap és webáruházfejlesztés: www.radirsoft.hu