Csinfo.hu > NYITÓLAP, AKCIÓS AJÁNLATOK

Cégbemutató

Célkitűzés:

Cégünk elsősorban vállalatoknak kínál hatékony informatikai megoldásokat a napi üzletvitelük biztonságos és folyamatos ellátásához. Neves hardver és szoftvergyártók elkötelezett partnereiként, kiváló minőségű termékekből, professzionális, üzemeltetési környezetek kialakítására törekszünk.

Kollégáink nagy tapasztalattal rendelkeznek, hibatűrő, magas rendelkezésre állású, nagyvállalati informatikai rendszerek tervezésében, kivitelezésében, támogatásában.

Célunk a hosszú távú, magas színvonalú együttműködések kialakítása, rugalmas és dinamikus munkastílusban, ügyfeleink maximális elégedettségére.

 
A cég története:

1992-ben mint egyéni vállalkozás indult. A fő profil, programozás és utazási irodák, valamint gyógyszer ipari cégek informatikai támogatása.

1998-ban a piaci igényeknek és a növekedésnek megfelelően Copas Soft néven átalakult korlátolt felelősségű társasággá, a profil a rendszertámogatás és az üzemeltetés mellett kibővült HP és DELL informatikai eszközök és Microsoft Szerver operációs rendszerek értékesítésével, Microsoft SBS alapú komplett irodai megoldások tervezésével, kivitelezésével kis és középvállalkozások számára.

2005-ben fordulópont következett a cég életében, az eddigi profil háttérbeszorítása mellett IBM Blade és IBM tároló technológiákon alapuló közép és nagyvállalati megoldások kerültek előtérbe.  Alvállalkozóként jelentős részt vállaltunk neves magyarországi bankok IBM Blade, IBM tároló, valamint VMware technológiáinak tervezésénél implementálásánál.

2011-től a cég  C.S. Informatikai Rendszerek Kft. néven az eddigi IBM és VMware profilt megtartva, mint komplett infrastruktúra megoldásszállító, az informatikai piac hangsúlyosabb szereplőjeként tevékenykedik.


Tar György István
Ügyvezető

+36 30 229 4079
tar.gyorgy@csinfo.hu

   
 

 

Elköltöztünk!

Kedves Ügyfeleink és partnereink!

2020.10.15-től cégünk új telephelyre költözött.
Új címünk: 1021 Budapest Széher út 13/a I/6
Modosult adószámunk: 12383948-2-41
Új cégjegyzék szám: 01-09-374824

 

LENOVO (IBM) xSeries szerverek

  • A Lenovó megvásárolta az IBM System X, Flex, és hálózatos üzletágát!
  • 2015.01.01-től az IBM System X szerverek valamint a FLEX System Lenovo csatornán keresztül rendelhetőek

VMware vSphere Essentials Plus

  • Teljes virtualizációs megoldás kisvállalatok számára
  • vMotion,
  • VMware High Availability
  • VMware Data Recovery
Lenovo ibm VMWare Veeam Office365
OldaltérképJogi nyilatkozat English version

Copyright © 2012 C.S. Informatikai Rendszerek Kft. Minden jog fenntartva. | Honlap és webáruházfejlesztés: www.radirsoft.hu